Цени от:
52 лв.

Изхранване:
UALL

Хотел Аполо

Аполо хотел в Златни пясъци

Хотел Аполо на Златни пясъци е четиризвезден комплекс предлагащ и Ultra All Inclusive.

DoubleTree by Hilton, Златни пясъци, Варна, България
GPS координати:
43.279 / 28.0383

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Аполо, Златни пясъци

wi-fi интернет
бар
детски кът
Закрит басейн
Открит басейн
сейф
Фитнес

Хотел Аполо, Златни пясъци (бившия х-л Doubletree by Hilton Varna) е разположен точно до магистрала № 9 към Златни пясъци, на 20 минути североизточно от град Варна и на 30 минути от международно летище Варна. Хотелът е на 4 часа път от Букурещ – регионалният метрополис, и на 2 часа път от живописното крайбрежие на Констанца – черноморската столица на Румъния.

В съседство се намират забележителностите Аладжа манастир и водния парк Акваполис, атрактивни места за пазаруване, както и дългата 4 км пясъчна плажна ивица на к.к. Златни пясъци.

Хотел Аполо, Златни пясъци, разположен в к.к. Златни пясъци с изглед към зеленината на природния парк и лазура на великолепното Черно море, разполага със 196 помещения и има директен достъп до отличения с награди СПА център Аphrodite Beauty Spa and Health Clinic – един от най-забележителните по Черноморието.
Независимо дали става въпрос за семейна почивка, меден месец, сватбено тържество, конференция, или просто няколко почивни дни, Хотел Аполо в Златни пясъци е мястото за прекарване на чудесна ваканция, посветена на незабравимите преживявания на клиента.
Тук можете да се насладите на слънчевите лъчи на частния плаж на хотела или край басейна. По-малките гости могат да се възползват от детския клуб, предлагащ редица занимания както на открито, така и на закрито, включително е осигурена и детегледачка, за да могат през това време родителите им да се отпуснат на спокойствие в СПА центъра. Добрата си форма можете да поддържате в оборудваната от Precor фитнес зала, разположена в непосредствена близост до прекрасен отопляем закрит басейн, а ако предпочитате да сте на открито – на Ваше разположение са двата сезонно работещи външни басейна, единият от които е с 2 детски пързалки.
Вечеряйте a la carte и се насладете на романтична вечеря в европейски стил в изискания ресторант Dionysus или опитайте разнообразните прясно приготвени ястия от международната кухня или традиционни български специалитети, насладете се на живата програма и бюфета в ресторант Demeter. Срещнете се за коктейл или освежаваща напитка в Lobby Bar and Sun Terrace Café с изглед към откритите басейни и градините на хотела. Посетете стилния нощен клуб Apollo за едно изискано забавление в модерна обстановка.
Гостите на хотела могат да избират между няколко изкусителни предложения. От Вас зависи дали ще предпочетете да се храните на открито на възхитителната тераса на ресторант Dyonisus – център на множество развлекателни спектакли, или ще изберете разнообразието на примамливия бюфет в ресторант Demeter. Ако предпочитате да прекарате вечерта на спокойствие в комфорта на Вашата просторна стая, хотела предлага 24-часов рум сървис и Ви осигурява богат избор от вкусни ястия.

Dionysus Restaurant
Ресторант Dionysus със своята първокласна обстановка предлага на гостите да се насладят на приятното a la carte сервиране на съвременна европейска кухня, приготвена със свежи местни продукти, както и отличен избор на напитки. Ресторантът е разположен в отделен салон и разполага със своя собствена открита тераса. Отворен е ежедневно за обяд и вечеря.

Demeter Main Restaurant
Съвременният ресторант Demeter, отворен за гостите през целия ден, предлага богато разнообразие от прясно приготвени ястия от традиционната българска и международна кухня в съвременна обстановка, ежедневно готвене на живо и развлечения. Опитайте вкусните домашно приготвени хлебчета, току-що излезли от нашата пекарна, или послушайте с близки и приятели живата музика, която се изпълнява всеки ден. Ресторант Demeter сервира закуска, обяд и вечеря на блок маса, като освен това предлага допълнително и избор от à la carte меню.

Lobby Bar and Sun Terrace Café
Изпийте спокойно чашка кафе или чаша вино от богатия асортимент вина в гостоприемния лоби бар с изглед към басейните и парка. Опитайте разнообразните коктейли и се насладете на следобедния чай под съпровода на пиано.
Съвременният дизайн на лоби бара е елегантен и спокоен.

Poolside Bar and Grill
Събирайте слънчеви лъчи край открития басейн, поръчайте си обяд или късна закуска в Poolside Bar and Grill край басейна, предлагащ вкусни бургери, сандвичи и салати, както и някои ястия, повлияни от духа на морето.
Насладете се на коктейл, прясно изцеден плодов сок или плато от плодове сред спокойствието на заобикалящата ви зеленина.

Apollo Night Club
Споделете с Вашите приятели и близки една зареждаща вечер с жива програма и се насладете на богатия избор от коктейли, бира, вина и алкохолни напитки в модерния и стилен Apollo Night Club. Барът е идеално място за провеждане на фирмени събития, светски вечери и частни тържества, както и любимо място за гостите на хотела.

Описание на стаите:
Потопете се в превъзходната гледка към парка или морето, която се разкрива от комфортни и просторни стаи на хотела. Всички стаи и апартаменти предлагат удобствата, типични заХотел Аполо, Златни пясъци, и разполагат с просторни работни кътове, телевизор с плосък екран LCD, собствена тераса с възхитителна гледка, както и високоскоростна интернет връзка.
Възползвайте се от удобствата на оборудваната с Neutrogena баня и се насладете на чаша чай или кафе от набора в стаята Ви, предоставен за Ваше удобство по високи стандарти.

Стая Стандарт
Насладете се на престоя си в тази модерна и просторна стая с площ от 30м², удобен работен кът и изглед към морето или парка. Полюбувайте се на меките тонове на цветовете, напоени с естествената светлина от големите прозорци, както и на спокойния нощен сън, който матраците Sweet Dreams осигуряват. Отпуснете се на дивана и си избирайте измежду многобройните международни ТВ-канали или филми на стенния 32-инчов HD LCD телевизор. Банята с душ кабина ще Ви накара да се почувствате изключително удобно.

Стая Deluxе
Събудете се добре отпочинали в тази просторна стая с площ 40м² след прекрасен нощен сън върху нашите всеизвестни матраци Sweet Dreams.
Светлите и просторни модерни стаи са с високи прозорци и с достатъчно пространство, за да може спокойно да се настани семейство с 2 деца. Гледайте филм или новини на 32-инчовия HD LCD телевизор или поработете на спокойствие, разположени в удобния ергономичен стол.
Поглезете се в просторната баня, като след това се насладите и на пухкавите халати и чехли.

Апартаменти
Обширните и уютни апартаменти с площ 62м² или 71м², които разполагат с просторна спалня и отделен дневен кът, предлага домашен уют, много пространство за почивка и са изцяло решени в стилни, модерни тонове. Вечерта се насладете на чашка студено питие на широката отделна тераса, снабдена с шезлонги. Други специални удобства в апартаментите са 37-инчов HD LCD телевизор в дневния кът и 32-инчов HD LCD телевизор в спалнята, като ежедневно апартаментите се зареждат с минерална вода, както и с пухкави халати за баня.

Спорт/Забавления:
Aphrodite Beauty Spa and Health Clinic е с площ 2,300м² и разполага с 35 луксозни помещения за индивидуални процедури, оборудвани със специално осветление и звукова система, за мазаж на лице и тяло, естетична терапия и процедури. Философията на СПА центърът е основополагаща за човешкия опит: да постави началото на здравословния начин на живот чрез изпълнение на индивидуални програми в търсене на балансиран стил на живот. Хармонията на духа и тялото ражда ново състояние на умствено и физическо здраве, красота и самочувствие. Висококвалифицираният екип от специалисти помага на всеки гост да открие формулата на хармонията и жизнеността – да започне своето собствено уникално пътешествие в хармоничния начин на живот. Със своите най-съвременни процедури, сензорна терапия и разнообразието от уникални и луксозни процедури, които предлага, СПА центърът е професионален, новаторски, креативен и посветен на добрата кондиция на своите членове и гости.

За вашето свободно време хотелът предлага: собствен плаж с 240 шезлонга, 5 легла тип Бали, плажен клуб и бар, 2 открити плувни басейна, 1 отопляем закрит плувен басейн, тенис корт и волейболно игрище, съвременно оборудвана фитнес зала.

За децата:
Детски клуб, площадка за игри и забавления, детски водни пързалки

Актуални цени за Хотел Аполо

ПРОМО ЦЕНИ ЗА за ЛЯТО 2021 г.,

валидни за РАННИ записвания до 31.05.2021: 

Настаняване 

Ultra All Inclusive

21.05 - 31.05

16.09 - 30.09

мин. 2 нощи

На човек в Двойна стая Парк 52 лв.
Единично настаняване 89 лв.
Настаняване 

Ultra All Inclusive

01.06 - 25.06

26.08 - 15.09

мин. 2 нощи

На човек в Двойна стая Парк 69 лв.
Единично настаняване 118 лв.
Настаняване 

Ultra All Inclusive

26.06 - 25.08

мин. 3 нощи

На човек в Двойна стая Парк 79 лв.
Единично настаняване 135 лв.

Цените са за човек на ден и включват: 

  • нощувка на Ultra All Inclusive,
  • Безплатно ползване на чадър и 2 шезлонга на стая на нашия Частен плаж от 10.06 до 10.09.2021
  • Безплатен транспорт до нашия частен плаж от 10.06 до 10.09.2021
  • Бонус към офертата: безплатно настаняване в стая с морска гледка (при наличност). 
  • курортна такса, туристическа застраховка.

 

 

Общи условия:

  • Цените са валидни при двойно настаняване в стандартна паркова стая.
  • Дете до 11.99 години се настанява безплатно с двама възрастни в стая.
  • Дете над 12 години и трети/ четвърти възрастен получава 30% намаление от съответната цена за периода.
  • В единична стая две деца до 11.99г. се настаняват безплатно.
  • Доплащане за фамилна стая: 30лв на стая на нощувка.
  • Доплащане за апартамент: 40лв на стая на нощувка.
  • Всички цени са с 9% ДДС.
  • Бонус към офертата: Безплатно настаняване в стая с морска гледка (при наличност).

 

 

Условия по плащане:

  • 20% депизит до 3 дни след потвърждение на резервация;
  • остатък - до 8 дни преди настаняване.

 

 

Специални условия по канселиране и промени:

  • безплатна канселация до 3 дни преди пристигане и 100% възстановяване на сумата по резервацията.

 

 

Максимално настаняване в помещенията: 

  • двойна стая - 2+1 / 3;
  • единична стая - 1;
  • фамилна стая - 2+2 / 4;
  • едноспален апартамент басейн/море - 2+2 / 4;
  • двуспален апартамент море - 4+2 / 6.

 

 

ULTRA ALL INCLUSIVE ПРОГРАМА: 

  • Лоби бар на разположение от 00.00 ч. До 24.00 ч.
  • Денонощно отворено All Inclusive Bar
  • Закуска, обяд и вечеря на шведска маса в основен ресторант Деметра
  • Закуска: 07.30-11.00 / Обяд: 12.30 - 14.30 Вечеря: 18.30-21.00 Закуска: 15.30-17.00
  • Суп сервиз между 23: 00-24: 00 часа. в зоната на лоби бара
  • Услугите за сладолед ще се предлагат във всички отворени ресторанти по време на работното време, с изключение на закуската
  • Детски кът в основния ресторант за обяд и вечеря
  • Безалкохолни, местни и вносни алкохолни напитки денонощен лоби бар (10:00 - 01:00 пълен бар / 01:00 - 10:00 безалкохолни напитки, бира и вино)
  • Нощен клуб Аполон (+18) между 23:00 - 01:00 часа (вторник-събота) от 01.07 до 10.09.2021 г.
  • Бар на басейна между 10:00 - 17:00 часа.
  • Безплатно ползване на чадър и близо до зоната на басейните в хотела
  • Безплатно ползване на чадър и 2 шезлонга на стая на нашия Частен плаж от 10.06 до 10.09.2021
  • Безплатен транспорт до нашия частен плаж от 10.06 до 10.09.2021
  • за часове операции и дейности / програма за забавление, моля, свържете се с нашия отдел за развлечения / портиер)

 

Включени услуги в основните ресторанти и барове:

  • Кафе, чай и мляко;
  • Безалкохолни напитки и минерали, разнообразие от сокове;
  • Местна и внесена наливна бира;
  • Местни червени, бели и розови домашни вина;
  • Местни и вносни спиртни напитки (водка, джин, ром, уиски, ракия, мастика, ликьори);
  • Минибар: 1 бутилка 1,5 л вода + 2 бутилки 0,5 л. от водите, 2 бири и 2 коли на стая на ден са включени;
  • Съоръжения за чай / кафе в стаята

* за допълнителни услуги се заплаща допълнително.

 

 

Други включени съоръжения:

  • 6-дневна анимация - ежедневни занимания, някои вечерни шоу програми, бяло парти в близост до басейна и занимания с музика на живо, ежедневни и вечерни мини клубни дейности;
  • Мултифункционален корт за мини футбол, тенис, йога, пилатес, зумба, степ аеробика,
  • Аква фитнес (моля, свържете се с нашия мини клуб и развлекателен екип, за да участвате в тези дейности);
  • Сауна, парна баня, открит басейн и 1 закрит басейн, чадъри и шезлонги на разположение безплатно;
  • Мини клубни дейности и детска площадка на открито;
  • Фитнес от Precor®; 08.00 / 12.00 - 14.00 / 20.00
  • Безплатно пътуване с мини-влака до обществеността и плажа Ривиера; 10.00 / 17.00
  • Безплатен Wi-Fi в хотела;
  • Безплатно ползване на съоръжения на СПА хотел Helios.

 

Забележки: 

  • Всички услуги за закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря ще се сервират на открита бюфет в основния ресторант на Деметра;
  • Дрескодът на ресторанта е „Smart Casual“. Не се допускат бански костюми или топлес;
  • Не се разрешава изнасянето на храна от ресторанта;
  • Поради ограниченията и разпоредбите на Covid 19 и за ваша безопасност, обществените магазини може да бъдат затворени за няколко часа през деня за почистване и дезинфекция, но ще бъдат обявени вътрешно. Моля, вземете цялата информация относно операциите по време на чекирането си.

Коментари и оценка за
Хотел Аполо, Златни пясъци

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Вили Манчев

Нагласата с която всеки един човек тръгва за почивка е повече от позитивна. Обаче за голямо съжаление се сблъскваш с неприятни разочарования още с пристигането в хотела. Нормално е когато гледаш реклама и заплащаш за Ultra All Inclusive да очакваш обслужване и предлаганата услуга да са на високо ниво. Искам да изразя своето разочарование от голяма част от персонала на този хотел, предлаганата храна, поддържането на стаите и още други дребни неща. Не желая да изпадам в подробности, но препоръчвам на ръководството да обърне сериозно внимание върху персонала и детайлите които допълват целия облик на един престой!
Хубав Ден

4
1

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This