Габрово Хилс, Габрово снимка външен басейн
Габрово Хилс, Габрово снимка апартамент
Габрово Хилс, Габрово снимка двойна стая

Изхранване:
ВВ

Габрово Хилс

Габрово Хилс е разположен на удобно място в близост до центъра на Габрово и предлага тиха, спокойна и незабравима ваканция или престой в Габрово.

Gabrovo Hills Hotel, Габрово, България
GPS координати:
42.9304 / 25.3056

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Габрово Хилс, Габрово

wi-fi интернет
Открит басейн
Сауна

Габрово Хилс е хотел, удобно разположен само на 500 м. от центъра на привлекателния планински град Габрово, най-голямото селище в Централен балкански регион. Дестинацията може да предложи на Вас и Вашето семейство прекрасна почивка през цялата година, без значение дали е зима, пролет, есен или лято.

Габрово Хилс може да предложи напълно релаксираща почивка за Вас, а също така може и да бъде една от най-добрите стартови точки за изучаване на един исторически богат регион. Ако искате да се отпуснете и да отпочинете или да се запознаете с част от 1300-годишната история на нашата страна и с невероятната природа, ние Ви предлагаме перфектното място – Габрово Хилс.

Този комплекс е проектиран в уникален стил, комбиниращ елементи от местната архитектура с най-добрите модели от алпийските курорти. Габрово Хилс предлага интересна обстановка от уютни семейни апартаменти и модерни хотелски съоръжения. Чудесното местоположение, на една от най-високите точки в града, открива невероятни панорамни гледки към връх Ботев и Бузлуджа.
Самият комплекс се състои от два блока с внушителни входове, зелени площи и модерни съоръжения за Вашия отдих.

Двете четириетажни блокчета предлагат 33 креативно проектирани едноспални и двуспални апартаменти и студия. Всички апартаменти имат луксозно обзаведени кухненски боксове с посуда и уреди за готвене. Комплексът разполага с добре оборудван спа и спортен център, красиви градини и открит басейн.

Актуални цени за Габрово Хилс

Коментари и оценка за
Габрово Хилс, Габрово

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ГАБРОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This