Хотел Севлиево Плаза, Севлиево снимка стая
Хотел Севлиево Плаза, Севлиево снимка лоби
Хотел Севлиево Плаза, Севлиево снимка ресторант
Хотел Севлиево Плаза, Севлиево снимка апартамент

Изхранване:
ВВ

Хотел Севлиево Плаза

Хотел Севлиево Плаза - Севлиево хотели с телефони и адреси, цени

Хотел Севлиево Плаза е разположен в самия център на гр. Севлиево, предлага комфортно обзаведени стаи, както и отлични условия и цени както за индивидуално настаняване, така и за бизнес среща

хотел Севлиево Плаза, Севлиево, България
GPS координати:
43.0265 / 25.1052

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Севлиево Плаза, Севлиево

wi-fi интернет
конферентна зала
Сауна
Фитнес

Хотелът е разположен на централния градски площад Свобода в град Севлиево. Откъдето и да подходите - Велико Търново, Габрово, София, веднага ще откроите съвременните черти на сградата, която е част от архитектурния ансамбъл, обграждащ символа на града Паметника на Свободата.
Хотелът е предпочитан и заради това, че Севлиево е разположен в централната част на България и до него достигат удобни транспортни връзки от всички краища на страната.

Модерният хотелски комплекс е предпочитано място както от гостите на града и региона, така и от бизнес средите, които търсят удобството му за провеждането на работни срещи и конференции. Свързано с това, чести гости на хотела са представители на различни държавни институции и неправителствени организации.
Хотел Севлиево Плаза Ви предлага настаняване в 2 апартамента, 17 стаи лукс, 19 единични стаи, 11 двойни стаи.
На разположение на гостите са: ресторант със 100 места в две зали, лоби бар, Виенска сладкарница, бирария, бар конгресен център, фитнес комплекс, три конферентни зали.
Ресторант Плаза съчетава удобство и претенциозност. Той е предпочитано място за официални поводи, делови обяди и вечери, за романтични срещи и организирани частни и бизнес тържества. Вечерите предлагат изпълнение на пиано, програма с различни елементи.
Хотел Севлиево Плаза предлага три модерно оборудвани конферентни зали. Помещенията са климатизирани и с възможност за самостоятелно регулиране на температурите:
- зала Видима - 30-60 места
- зала Росица - 16-25 места
- зала Янтра - 12 места
- бизнес център

На разположение на гостите са: румсървис, сейф, асансьори, фитнес комплекс, масаж, сауна, пране, гладене и химическо чистене, паркинг.

Всички стаи в хотел Севлиево Плаза са прецизно обзаведени и съобразени с комфорта на всеки гост. Преобладаващите пастелни тонове отморяват, а модерното оборудване е комплекс от практичност и удобство. Навсякъде е поставена аудио-визуална техника, телефон с пряко избиране и самостоятелен външен номер, климатик с индивидуално регулиране на температурите. Съвременните строителни технологии на изграждане на хотелския комплекс гарантират тишина и спокойствие.
Стаите са обоудвани със: съвременна мебелировка, климатик, радио, телефон, минибар, интернет достъп във всяка стая, кабелна телевизия с български и чужди програми.

- фитнес-залата е на разположение на гостите на хотела за индивидуално и групово ползване;
- до сауната се стига пряко от залата за фитнес;
- масаж.

Актуални цени за Хотел Севлиево Плаза

Коментари и оценка за
Хотел Севлиево Плаза, Севлиево

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В СЕВЛИЕВО
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В СЕВЛИЕВО

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СЕВЛИЕВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This