Цени от:
20 лв.

Изхранване:
ОВ

Хотел Зоти

Хотел Зоти в Шумен на цени от 20 лв, отзиви, снимки, карта, оферти

Къща за гости Зоти е разположена в централната част на гр. Шумен. Тя съчетава спокойствието на малката градска улица с предпочитаната от деловия човек близост до административната част.

Zoti, улица „Герила“, Shumen, България
GPS координати:
43.2682 / 26.9268

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Зоти, Шумен

http://hotelzoti.com/

Хотел Зоти е разположен в идеалния център на гр.Шумен и съчетава примамливото спокойствие на малката градска улица с необходимата за деловия човек близост до административната и търговска част на града.

В непосредствена близост до хотела се намират сградите на Община Шумен, Съдебна палата, НАП, Данъчна служба, офиси на банки, нотариуси и адвокати, а за културното разнообразие ще се погрижат постоянни експозиции в Регионалния исторически музей и богатата колекция от книги на Регионалната библиотека, които се намират в съседство.

Тих и уютен, с комфортно обзаведени стаи с телевизор(кабелна TV), мини бар, тераса, безжичен интернет, климатик и постоянно отопление, хотел Зоти ви гарантира приятен и спокоен престой.

На разположение на гостите са паркинг, гараж и красива лятна градина, където можете да изпиете сутрешното си кафе или да разпуснете след обед с освежаващо питие.

Актуални цени за Хотел Зоти

Коментари и оценка за
Хотел Зоти, Шумен

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ШУМЕН

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ШУМЕН

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This