Хотел Видин - Видин снимка на двойна стая
Хотел Видин - Видин снимка на лятна градина

Изхранване:
ВВ

Хотел Видин

Хотел Видин е разположен в самия център на града, което го прави търсен от туристите за нощувка или уикенд почивка в гр. Видин на достъпни цени

ХОТЕЛ ВИДИН, улица „Княз Дондуков“, Видин, България
GPS координати:
43.9855 / 22.8742

ВИЖ НА КАРТАТА

Когато човек отиде в друг град, за него хотелът е неговия дом, в който може да намери уют, функционалност и добра цена. Всичко това можете да откриете в хотел Видин. Той е разположен в идеалния център на града, на 200 метра от най-красивата и голяма крайдунавска градска градина в България. Близоста до всички държавни учреждения, банки и административни сгради, го прави удобен за бизнес посетители и туристи идващи в нашия град.

Хотела разполага с ресторант и лятна градина, които предлагат местна и международна кухня. Ресторанта е удобен както за семейни тържества, така и за фирмени събирания и семинари. Съчетанието от всички тези неща правят хотел Видин подходящия избор за всеки посетител на града ни.

Хотела разполага с три стаи с две отделни легла. Един апартамент. Шест стаи вариант спална. В шест от стаите разполагаме с допълнително легло. В една от спалните разполагаме с джакузи, а в някой от тях и със вана.

Актуални цени за Хотел Видин

Коментари и оценка за
Хотел Видин, Видин

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ВИДИН

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВИДИН

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This