Хотел Хлебна, Узана снимка хотел
Хотел Хлебна, Узана снимка ресторант

Изхранване:
ОВ

Хотел Хлебна

Хотел Хлебна - Узана хотели със телефони и адреси за резервация

Хотел Хлебна, Узана, се намира на около 22 км от гр. Габрово на границата между Северна и Южна България. Предлага на своите клиенти, тика и спокойна почивка на планина.

Узана, България
GPS координати:
42.7654 / 25.2401

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Хлебна е луксозен хотел в местност Узана. Намира се само на 22 км от центъра на Габрово. Разположен е на границата между северна и южна България, сред прекрасната природа на централна Стара планина, в непосредствена близост до Национален парк Централен Балкан и географския център на България. От него започват едни от най-интересните високопланински маршрути в парка към връховете Шипка и Мазалат.

Ски гардероб, моторни шейни, колела под наем, паркинг, ресторант с 42 места и лятна тераса с барбекю; цената включва пълен пансион.

На разположение на гостите на хотела са 13 места в 1 стандартна двойна стая, 1 тройна стая, 2 апартамента /с 4 легла/, всички с дизайнерско обзавеждане, кабелна телевизия, сешоар, душ, WC.

Ски-курсове, организирани турове с моторни шейни през зимата, организиране на бизнес срещи и мероприятия, транспорт за групи, детски забавления, конна езда, турове с велосипеди, пикник.

Детска площадка

Актуални цени за Хотел Хлебна

Коментари и оценка за
Хотел Хлебна, Узана

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В УЗАНА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This