Хотел Хемус, София снимка двойна стандартна стая
Хотел Хемус, София снимка апартамент
Хотел Хемус, София снимка двойна стая в ново крило
Хотел Хемус, София снимка лоби бар
Хотел Хемус, София снимка ресторант

Изхранване:
ВВ

Хотел Хемус

Хотел Хемус - София хотели с телефони и адреси за резервация

Хотел Хемус е позиционирал в центъра на София, на изключително комуникативно място до Сити Център София. Подходящ е за бизнес и конферентен туризъм, сватби и събития.

Хотел Хемус, София, България
GPS координати:
42.678 / 23.3223

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Хемус се намира в центъра на София, само на 5 минути пеша от НДК и на около 15 минути от Президентството, Министерски съвет и всички важни административни и търговски центрове на София. В непосредствена близост до бул. Витоша, 15 минути от София Ленд, 20 минути от Централна Автогара София, Централна ЖП Гара София и Аерогара София. Изключително удобно и комуникативно място към всички дестинации на града.

Напълно реновиран и обновен през 2005 година, хотелът предлага много добри условия за настаняване в своите 214 стаи, от които 74-единични, 120 двойни, 14 малки апартамента и 6 апартамента за ВИП-гости.

Стаите предлагат необходимите удобства за спокоен и комфортен престой. Всички стаи са с телевизор, телефон, апартаментите са с мини-бар, баните са с душ-кабина или вана.

Прекрасни възможности за забавления за любителите на нестандартните развлечения - казино ХАВАЙ и нощен бар КЛЕОПАТРА. Комплекс Дева-Спартак, който се намира на около 5 минути пеша от хотела предлага всякакви възможности за спортуване.

Актуални цени за Хотел Хемус

Коментари и оценка за
Хотел Хемус, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This