Хотел Уникато - Банско снимка хотел
Хотел Уникато - Банско снимка мезонет
Хотел Уникато - Банско снимка стая
Хотел Уникато - Банско снимка ресторант
Хотел Уникато - Банско снимка апартаменти

Изхранване:
ВВ

Хотел Уникато

Хотел Уникато - Банско цени и оферти, ранни записвания, промоции за ски почивка

Хотел Уникато, Банско е бутиков хотел, разположен на няколко метра от ски зоната. Предлага на своите гости индивидуално отношение за истинска зимна ваканция в Банско.

Бутиков хотел Уникато, улица „Пирин“, Банско, България
GPS координати:
41.8259 / 23.4786

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Уникато, Банско

wi-fi интернет
паркинг
Парна баня
Сауна

Очарователният бутиков хотел Уникато предлага тихо и централно местоположение в близост до ски зоната на Банско и само на 100 метра от ски лифта.

Безплатен Wi-Fi интернет е осигурен на цялата територия на хотела, а гостите могат да ползват безплатно сауната и парната баня. Частният подземен паркинг е достъпен с електронния ключ на стаята.

Просторните и уютни стаи са декорирани в натурални цветове - успокояващо зелено, дървесно кафяво и нюанси на екрю, които създават модерна, свежа и спокойна атмосфера.

На 1-вия етаж се намира ресторант Виктория, който предлага апетитни ястия, сервирани от опитен персонал сред уникален интериор. Ресторантът разполага с 80 места на закрито и още 70 сред тучната лятна градина. Препоръчително е гостите да направят резервация.

Бутиков хотел Уникато е удобно построен за скиорите - непосредствено до входа има ски гардероб, достъпен с електронния ключ на стаята.

На разположение на гостите са 16 изключително светли и просторни стаи, апартаменти и мансарди с авторски интериор. Обзаведени, в меки тонове на зелено и екрю в съчетание с орехово дърво, те сякаш са естествено продължение на прекрасните природни гледки на Пирин планина

Хотел Уникато разполага с ресторант и СПА център;
В хотела се намира и седмият от популярната верига ресторанти Виктория.
Вкусните ястия, специалната селекция вина и перфектното обслужване ще направят престоят Ви в Uniqato незабравим, а италианските майстор готвачи ще сбъдтнат всяко Ваше кулинарно желание.

Зоната за релакс включва : сауна и парна баня. Съораженията са безпатни за гостите на хотела и са на тяхно разположение 24 часа.Срещу допълнително заплащане се предлагат услугите: солариум и масаж в стаята.

Актуални цени за Хотел Уникато

Коментари и оценка за
Хотел Уникато, Банско

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БАНСКО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This