Хотел Св. Константин - Кърджали снимка хотел
Хотел Св. Константин - Кърджали снимка басейн
Хотел Св. Константин - Кърджали снимка ресторант
Хотел Св. Константин - Кърджали снимка апартамент
Хотел Св. Константин - Кърджали снимка стая

Изхранване:
ОВ

Хотел Св. Константин

Хотел Св. Константин се намира в село Главатарци на метри от язовир Кърджали и предлага уют и спокойствие за незабравим уикенд или почивка.

ХОТЕЛ СВЕТИ КОНСТАНТИН, Главатарци, България
GPS координати:
41.6458 / 25.3115

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Св. Константин, Кърджали

wi-fi интернет
Открит басейн

Хотел Свети Константин е разположен на брега на изумителния язовир Кърджали в прекрасните Източни Родопи, само на няколко километра от наситения с археологически открития (Перперикон, Татул ) район на слънчевия град Кърджали.
Хотел Свети Константин се намира само на 7 км от Кърджали. Новоизграждащото се селище Главатарци е разположено на 329 м надморска височина. Привлича с невертоятната си красота, очарование и уникална самобитност. Климатът в района, тишината и спокойствието са предпоставка за отдих и релаксация - чудесни условия за организиране на вашата почивка.

Хотел Свети Константин предлага спокойствие, комбинирано със спираща дъха Ви красота на величествената природа.
Хотелът предлага вестници и списания в стаите или на закуска, открит басейн, паркинг, ресторант, екскурзовод, сейф, джакузи, детски басейн, барбекю, колела под наем, конферентна зала, камина, възможност за домашни любимци, събуждане, пране, румсървиз от 08:00 до 22:00 ч.

Просторните и уютни стаи предлагат невероятна гледка към 27 километровия язовир. Стаите са двойни и тройни. Хотела разполага с един апартамент с джакузи. Всички стаи са с изглед към язовира.
Стаите разполагат със стилно обзаведени бани, телевизор, интернет, панорамни тераси, мини бар, климатик и локално парно.

Пекрасни възможности за културно - исторически туризъм и преминаване по разнообразни маршрути. Това кътче на България е добре известно с многобройните крепости и храмове, датиращи от древността. Перперикон и Татул са отлични възможности да обогатите познанията си за древната ни култура. Природните феномени Каменната сватба, Скалните гъби и пещерата Утробата, изградени на на д 30 м височина, оставят незабравим спомен във вас.

Актуални цени за Хотел Св. Константин

Коментари и оценка за
Хотел Св. Константин, Кърджали

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Юлияна

Прекрасен хотел,
отлично обслужване!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В КЪРДЖАЛИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This