Цени от:
25 лв.

Изхранване:
ОВ

Хотел Света Неделя

Хотел Света Неделя в село Коларово до Петрич, цени, оферти, отзиви

Хотелски комплекс Света Неделя се намира в с. Коларово, на 10 км от гр. Петрич. Разположен е във вековните кестенови гори на планина Беласица, където се намира Природен парк Беласица.

Хотел Света Неделя, България
GPS координати:
41.3592 / 23.1166

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Света Неделя, Петрич

wi-fi интернет
детски кът
Открит басейн
Фитнес

Хотел Света Неделя, село Коларово до Птерич

Хотелът разполага със стаи с по две и три легла, телевизор, практична баня, хладилник, бюро за работа, самостоятелен балкон и балконски мебели, безплатна кабелна телевизия и интернет достъп. Стаите са с първокласно обзавеждане, дървени мебели, декоративни елементи в меки и приятни цветове.

На територията на комплекса може да намерите още: три самостоятелни еко бунгала, разположени над реката, коктейл бар, конферентна зала. Чарът ни безспорно се крие в лятна бар градина с кокетен външен басейн.

Луксозният ресторант с капацитет 250 места е подходящ за всякакви тържества и предлага гостоприемство и планински уют, традиционни локални ястия, някои от тях приготвени изцяло от натурални продукти. На разположение е и богат избор от местни висококачествени вина.

Културни и природни забележителности в близост: 18 км е местността Рупите. Тук се намира и загасналият вулкан Кожух, а също така и античното селище Хераклея-Синтика.
Мелник на 37км, Рожен на 42км, село Златолист - 41 км – наричат мястото магическо и вълшебно.

Р. Македония е на 10 км: град Струмица - 45 км, Смоларски водопад, Дойранското езеро и др. Граничният пункт Кулата е на 27 км, град Солун е на 142 км, Кавала - 154 км, Катерини - 211 км, Аспровалта - 153 км, Ставрос - 158 километра.

Гостувайки при нас може да посетите много забележителности! Да се насладите на прекрасна гледка и да откриете комфорт, уют и топлина. Ще Ви посрещне усмихнат и отзивчив персонал.

Локацията на хотела е благоприятна за пътуващи до Гърция.

Актуални цени за Хотел Света Неделя

Коментари и оценка за
Хотел Света Неделя, Петрич

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ПЕТРИЧ

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПЕТРИЧ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This