Хотел Роял СПА - Велинград снимка външен басейн
Хотел Роял СПА - Велинград снимка закрит басейн
Хотел Роял СПА - Велинград снимка двойна стая
Хотел Роял СПА - Велинград снимка сауна

Цени от:
69 лв.

Изхранване:
ВВ

Хотел Роял СПА

Хотел Роял СПА - Велинград цени и оферти, спа пакети, промоции

Хотел Роял СПА Велинград, Велинград , Ви предлага една мечтана и незабравима СПА ваканция във Велинград.

Хотел Роял Спа Велинград, ulitsa "Tsar Samuil", Velingrad, Bulgaria
GPS координати:
42.0196 / 23.9861

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Роял СПА, Велинград

wi-fi интернет
детски кът
Джакузи
Закрит басейн
конферентна зала
Открит басейн
паркинг
Парна баня
Сауна
сейф
СПА център
турска баня
Фитнес

Хотел Роял СПА Велинград предлага на вас, вашето семейство, приятели и бизнес партньори една незабравима почивка в СПА столицата на Балканите – Велинград. Прочутo с лечебните свойства на минералните води, това място ще Ви дари с несравнимо спокойствие. Велинград е известен с благоприятните си природни и климатични условия, красива и чиста природа, мек климат, разнообразна флора и фауна и интересни местни традиции и занаяти. Красотата на града гарантирано ще Ви плени, а величествената борова гора ще ви подари усещане за уют и допир с природата.

Новият четиризвезден RoyalSpaVelingrad, най-големият и модерен хотел,разположен в сърцето на Родопите, ще Ви завладее с дизайнерския стил и уюта насвоите 125 стандартни, луксозни, делукс стаии едноспални апартаменти. Хотелът разполага с най-големия и модерен спа център във Велинград, където разнообразните процедури ще ви донесат едно наистина неповторимо усещане за релакс.

На разположение на всички гости са още уютен лоби бар, ресторант, мокър бар, лятна градина, детски кът и зала за игри.

• Хотелът предлага и рум сървиз от 8.00 до 23.30 часа

Лоби бар:

Лоби барът в Хотел Роял Спа Велинград разполага с 80 места и е най-уютното място, на което можете да изпиете сутрешното си кафе на спокойствие. Изисканата и уютна атмосфера ще ви накара да потънете в тихо блаженство и да се насладите още повече на Вашата почивка.

В късните часове в лоби барa на Хотел Роял Спа Велинград можете да се насладите на питие с приятели, а приветливите ни бармани ще ви поглезят с изкусителни коктейли.

Ресторант:

В луксозния ресторант на хотел RoyalSpaVelingrad ще имате удоволствието да опитате едни от най-вкусните традиционни български ястия, както и изискани деликатеси от цял свят.

Ежеседмичните ни тематични вечери ще разнообразят престоя Ви и ще Ви разкрият богатството на различни национални кухни.

Бар на басейна:

Няма по-добро място за мокро парти от бара на басейните на хотел Роял Спа. Чаша разхлаждаща напитка ще направи удоволствието от спа преживяването Ви двойно. Доверете се на предложенията на нашите бармани за алкохолни или безалкохолни коктейли, които гарантирано ще поглезят сетивата Ви.

Лятна градина:

В лятна градина на хотел Роял Спа можете да се насладите на неповторимото усещане от комбинацията между модерния лукс и дивата природа на родопския балкан. На Ваше разположение е богато меню от национални и чужди ястия, класни напитки и разкошни десерти.

СПА:

Добре дошли в най-големия и модерен спа център във Велинград! На Ваше разположение са най-висок клас спа съоражения, разположени на площ от над 2000 квадрата и неизчерпаем избор от спа-услуги. Доверете се на нашите специалисти, които ще ви потопят в разкоша на едно истинско релакс спа преживяване и ще се погрижат за Вашата незабравима почивка…

ФИНЛАНДСКА САУНА – Хотел Royal Spa ви приканва да се насладите на най-разпространената сауна в света. Тя е известна със своите положителни свойства върху човешкото тяло и е естествен начин за подобряване на имунната система, тонуса и жизнеността на тялото. Не случайно в някои народи сауната е част от дома. Меката и влажна топлина повишава имунитета и може да предотврати разболяване. Това, което сауната Ви предоставя, е не само релаксация, но и детоксикация на целия организъм. Освен това спомага за премахване на умствената умора и много от голямо значение – изгаря над 300 калории на една процедура.

АРОМА САУНА – Ароматите успокояват, стимулират и омагьосват. Арома сауната в HotelRoyalSpa ще Ви изпрати на едно магическо пътешествие, което ще внесе хармония и чувственост във Вашия живот. Малките етерични капчици ускоряват отделянето на отпадъчните вещества и мъртви клетки, както и регенерират нови и здрави такива.

ИНФРАРЕД САУНА – искате да горите калории, докато релаксирате? HotelRoyalSpaVelingrad се е погрижил за това Ваше желание в своя уникален спа център. Когато инфрачервената топлина навлезе нежно през кожата в цялото Ви тяло, умората и стресът изчезват моментално. Сауната използва инфрачервени лъчи и по този начин дишането Ви не е затруднено от влажността и парата. Заедно с това, спомага за изгарянето на излишните калории и отслабването. Тридесет минути в инфраред сауната се равняват на 15 километра бягане.

ПАРНА БАНЯ – Известна е още от древни времена с мекотата и нежното си въздействие върху тялото и сетивата. Освен своето хидратиращо и болкоуспокояващо действие, парната баня е перфектният начин за прочистване на тялото от вредни вещества. Температурата достига до 45 градуса, което осигурява една съвършена регенерация на тялото.

КЛАСИЧЕСКА И ПАНОРАМНА ПАРНА БАНЯ–Използването на класическата парна баня е приятен начин за релаксация и ободряване на имунната система. Температурата не е толкова висока и достига средно 45-50 градуса. Класическата парна баня се използва за процедури по отслабване, спомага обмяната на веществата и еластичността на мускулите. Несравними са психологичния и здравословния ефект от нея. В панорамната парна баня на Royal Spa можете да се насладите и на панорамна гледка към целия спа център.

ХАМАМ (от арабски – разпръскващ топлина) – Тук ще имате шанса да се докоснете до Ориента и да се насладите на ободряващият пилингили кесе ритуал, масажни терапии с кафе, шоколад, захар, етерични масла и други. Хамам или турската баня ще внесе във вашето тяло свежест и чистота. Процедурите ще премахнат вредните токсини от тялото ви и ще спомогнат за правилната обмяна на вещества в организма.

СОЛНА САУНА – Докато някои от нас асоциират солта с морето, боровата гора може да Ви донесе същото усещане чрез помощта на солната сауна. Освен като един красив декор, солта,съчетана със затоплено помещение, дарява организма с несравнимо спокойствие. Солните частици успокояват дихателните пътища и лекуват кожните заболявания. „Солната сауна си е  напрaво като масаж“ – споделя видният алерголог Leonard Bielory.

ШОКОВ ВЪТРЕШЕН БАСЕЙН – След горещата сауна е препоръчително веднага да смените обстановката и температурата. Шоковият вътрешен басейн поддържа температура от 5 градуса, която спомaга за подобряването на кръвообращението на тялото ви. Процедурата не е никак неприятна, напротив, тя действа изключително освежаващо.

ШОКОВ ВЪНШЕН БАСЕЙН – HotelRoyalSpa е помислил и за своите гости – екстремисти. Един невероятен начин да си осигурите здраве през зимата е мoржуването. Нашият шоков външен басейн ще замени разходката на студен въздух, ходенето по сняг, плавните контрастни душове и обтриването и ще Ви подари едно наистина незабравимо изживяване. Действието на шоковият външен басейн е равносилно на закаляването със сняг. То повишава здравината на  имунната система и влияе добре при профилактика и лечение на простуди, онкологични болести и метеочувствителност.

ДЖАКУЗИ – Чувството да се потопиш във вода е страхотно, още повече, когато усещаш, че губиш  90% от теглото си. Потапяме се в топлата вода и си даваме сметка, че трябва да си почиваме по често. Джакузито (или по друг начин казано – хидромасажна вана) спомага за мускулното възстановяване. Освен това то е и естествено болкоуспокоително. Топлата и бълбукаща вода премахва стреса и ви осигурява един пълноценен и качествен сън. Честото подлагане на хидротерапия гарантира намаляване на теглото и целулита.

ЛАКОНИУМ – сухата и топла обстановка, която ви предлагаме, ще излекува и най-дребните ви болежки. Необходимо е само да настроите желаната от вас температура и да се отпуснете върху каменното легло. RoyalHotel Ви препоръчва 35-39 градуса, за да се впуснете в едно релаксиращо термално приключение. Чрез лакониума организмът се прочиства по естествен път. Това е най- подходящото място за релаксация, ако високите температури в сауната и парната баня ви се виждат екстремни.

ЗОНА ЗА РЕЛАКС – Най-големият СПА Център във Велинград ви приветства в своята релакс зона, където спокойствието е на първо място. Тук е мястото за идеална почивка между различните термални спа процедури.

ВЪТРЕШЕН БАСЕЙН 20х7,5 – За да допълним вашето неповторимо уелнес преживяване, Ви каним да поплувате във вътрешния ни басейн. Басейнът позволява осъществяването на вашите спортни тренировки, както и на групови водни занимания. Благодарение на големината му, всякакви активности биха могли да се извършват по едно и също време.

ВЪТРЕШЕН ДЕТСКИ – Помислили сме и за най-малките ни посетители и тяхната жажда за приключение. За тях е подготвен вътрешен детски басейн с големина 3,20 на 5,50 метра. На разположение в и около басейна има играчки и най-различни детски съоръжения за веселата игра на вашите деца.

ВЪТРЕШЕН РИМСКИ БАСЕЙН–Римската баня е била уелнеса за древния римлянин – много обширна, много красива, неговото съкровенно място за почивка. Въпреки, че повечето римляни са били способни да си построят частни бани в къщите и вилите, дори финансово да поддържат отделни частни постройки за това, много от тях честичко са посещавали обществените бани – за римлянина къпането е било обществена дейност. Малките частни бани са били наричани Balneae, Балнеа, и срещу такса са били отворени за посетителите и реално са функционирали и те като обществени.

Римският термален басейн е най-подходящото място след дългите процедури в спа центъра. За да не потънете отново в ежедневието, ние Ви предлагаме да посетите нашия вътрешен топъл басейн с големина 3 на 2,30 метра - едно от най-подходящите места както за пасивен релакс.Температурата на водата е около 38 градуса.

ВЪНШЕН ТЕРМО БАСЕЙН - Студовете не винаги са приятни, но HotelRoyalSpa се погрижи за това. Външният термо басейн е с големина 4,5 на 7,6 метра и определено ще Ви създаде усещането, че сте някъде из тропическите страни. Докато топлата вода омекотява тялото Ви, чистият и свеж въздух ще тонизира сетивата ви. Благодарение на размера му, бихте могли да споделите това неповторимо изживяване и с компания.

РУСКА БАНЯ – Историята на традиционната руска баня води своето начало от племената на скитите, които са обливали с вода и билкови отвари горещи камъни. Време е да се отпуснете в една подобна обстановка. Въпреки големите количества водна пара, температурата няма да ви създаде дискомфорт, тъй като е доста по-ниска от тази на финландската сауна. Процедурите в руската баня почистват кожата, насищат я с кислород,премахват гъбичките и вредните бактерии. Както руснаците казват: „Банята пари, но здраве дарява!“.

Зали и събития:

Хотел Роял Спа Велинград разполага с луксозната и напълно оборудвана ивент зала -  отличният избор за вас и вашето събитие! Подходяща е за провеждане на всякакъв тип корпоративни мероприятия, спортни събития, сватби, концерти, коктейли, модни ревюта, пресконференции, семинари, презентации, гала вечери, тематични партита и много други. Можете да се посъветвате с нашите консултанти, които ще ви помогнат за всеки детайл, свързан с организацията и реализацията на вашата презентация, пресконференция, спортно събитие, семинар или обучение, сватба или гала вечеря.

  • Най - модерното техническо оборудване
  • Възможност за контрол на климатичната инсталация
  • Възможност за поставяне на мобилни стени
  • Възможност за изграждане на различни сцени, постаменти, катедри, барове и др.
  • Възможност за декорация в различни стилове
  • Приятен интериор
  • Удобна и елегантна
  • Безплатна Wi-Fi мрежа

 

Детски кът:

- Хотел Роял Спа Велинград е помислил и за своите най-малки посетители. В специално подготвения и напълно оборудван детски кът с детска площадка Вашите деца ще могат да лудуват на воля цял ден. Игрите и атракционите са изключително безопасни и са подходящи за най-малките палавници. Децата Ви могат да прекарат деня си на чист въздух и в игри сред чудната природа на Родопите.

- Висококвалифицираните аниматори на хотела ще се погрижат за тях, така че Вие да се отдадете единствено на така дългоочаквания и заслужен релакс, далеч от забързаното ежедневие и среса на града.

Електронни игри:

- Хотел Роял Спа е помислил и за тинейджърите. Оборудван е кът за електронни игри и атракциони, където те могат да изпият своя безалкохолен коктейл или ободряваща напитка, докато се забавляват с увлекателните мултифункционални игри.

Екстри

ДВОЙНИ СТАИ

Стандартните двойни стаи в Хотел Роял Спа предлагат невероятна панорамна гледка към града и боровата гора, заобикаляща хотела. Луксозният интериор и меките цветове, използвани в дизайна, предоставят възможност за истинска отмора на сетивата далеч от градския шум и стрес.

Размер на стаята - 20 кв.м

Стаите са оборудвани с:

  • Единично, двойно легло или King size спалня
  • Комфортна баня с вана или с душ кабина
  • Работно бюро
  • Плазмен телевизор с кабелна телевизия
  • Мини бар
  • Централно отопление
  • Климатик
  • Телефон
  • Високоскоростен WIFI
  • Халат за баня и сешоар

• Хотелът предлага и рум сървиз от 8.00 до 23.30 часа

ДВОЙНИ СТАИ ЛУКС

В луксозните двойни стаи на Хотел Роял Спа ще бъдете заобиколени от изключителен стил и мебели с фин минималистичен дизайн. Вашата почивка ще премине като миг, щом се потопите в багрите на Африка, използвани в интериора.

Размер на стаята - 28 кв.м

Стаите са оборудвани с:

  • King size спалня
  • Комфортна баня с вана или с душ кабина
  • Работно бюро
  • Плазмен телевизор с кабелна телевизия
  • Мини бар
  • Централно отопление
  • Климатик
  • Телефон
  • Високоскоростен WIFI
  • Халат за баня и сешоар

Хотелът предлага и рум сървиз от 8.00 до 23.30 часа

АПАРТАМЕНТИ

Апартаментите на Хотел Роял Спа са черешката на тортата на невероятния четиризвезден комплекс. Потопете се в уютната атмосфера на просторна спалня с голямо изключително удобно легло под мека светлина, създаваща настроение за релакс и почивка. На Ваше разположение е уютна трапезария с всички удобства, където можете да изпиете питието си или да почетете книга и обширна тераса, на която можете да посрещнете утрото с чаша ароматно кафе.

Размер на стаята - 40 кв.м

Стаите са оборудвани с:

  • King size спалня
  • Комфортна баня с вана или с душ кабина
  • Работно бюро
  • Плазмен телевизор с кабелна телевизия
  • Мини бар
  • Централно отопление
  • Климатик
  • Телефон
  • Високоскоростен WIFI
  • Халат за баня и сешоар

На своите гости хотелът предлага най-големия СПА център във Велинград. Можете да се насладите на няколко басейна с минерална вода, различни видове сауни, парни бани, масаж и СПА процедури, фитнес зала, с най-модерно оборудване.

детски кът

Актуални цени за Хотел Роял СПА

Цени за периода 01.01.2021 - 30.12.2021 г.


Минимален престой - 2 нощувки! 

Настаняване BВ неделя - четвъртък петък
и събота
Единична стая 123 лв. 138 лв.
Двойна стая стандарт /2+1/ 138 лв. 158 лв.
Единична стая лукс 138 лв. 158 лв.
Двойна стая лукс /2+2/ 158 лв. 188 лв.
Апартамент /2+2/ 188 лв. 218 лв.
ВИП апартамент /2+0/ 238 лв. 268 лв.
Дете /6-11.99 г./ на доп. легло 30 лв. 30 лв.
Възрастен на доп. легло 40 лв. 40 лв.

Цените са на помещение /за редовните легла в него/ и включват:

  • нощувка със закуска (BB),
  • ползване на вътрешен басейн /7 на 21 м./ - мин. вода,
  • вътрешен термо басейн - мин. вода,
  • римски басейн - мин. вода,
  • вътрешен детски басейн - мин. вода,
  • външен термален басейн,
  • външен шоков басейн,
  • вътрешен шоков басейн,
  • зони за релакс,
  • джакузи,
  • финландски сауни,
  • арома сауна,
  • инфрачервена сауна,
  • солна сауна,
  • панорамна парна баня,
  • арома парна баня,
  • лакониум,
  • фитнес,
  • детски кът,
  • паркинг,
  • безжичен интернет,
  • курортна такса.

 

Намаления:

  • Дете до 5.99 г. на доп. легло се настанява БЕЗПЛАТНО.

 

Доплащане за изхранване на място в хотела:

  • Обяд /на блок маса/ - 16 лв. за възрастен и 8 лв. за дете от /6-11.99 г./
  • Вечеря /на блок маса/ - 26 лв. за възрастен и 13 лв. за дете /6-11.99 г./

 

* При по-малко от 20 души в хотела изхранването е по сет меню!

 

 

*Цените НЕ важат по време на празници и специални събития, когато са в сила други оферти! 

Коментари и оценка за
Хотел Роял СПА, Велинград

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВЕЛИНГРАД

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This