Изхранване:
ВВ

Хотел Роял Бийч

Роял Бийч хотел до Златни пясъци

Хотел Роял Бийч е до Златни пясъци в к.к. Чайка, гр. Варна. Разполага с открит басейн, сауна и работи през цялата година.

Хотел Роял бийч, Златни пясъци, Варна, България
GPS координати:
43.2648 / 28.0348

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Роял Бийч се намира на 100 метра от плажа в известния курорт Златни пясъци, на 10 километра североизточно от Варна. Той предлага безплатен Wi-Fi достъп в общите части, както и безплатен паркинг. Гостите ползват безплатно сезонния открит басейн. В хотела има сауна и турска баня. Летище Варна е на 21 километра. Хотел Роял Бийч предлага транспортни услуги по заявка и срещу допълнителна такса от и до жп гарата, летището и автогарата.

Хотел Роял Бийч разполага с ресторант с капацитет до 80 души, предлагащ традиционна и интернационална кухня и отбрани напитки, сервирани от професионалния и любезен персонал. Гостите могат да поръчат напитки и в уютния лоби бар. Хотелът разполага с малък супермаркет и магазин за сувенири.

Хотелът предлага уникално декорирани и обзаведени стаи с климатик, телевизор с кабелни канали и мини-бар. Повечето стаи са с балкон с изглед към морето. Баните са с душ или вана, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности.

Актуални цени за Хотел Роял Бийч

Коментари и оценка за
Хотел Роял Бийч, Златни пясъци

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This