Изхранване:
ВВ

Хотел Рич

Хотел Рич в Априлци

Семеен хотел Рич, Априлци е разположен в сърцето на китното градче и предлага на своите гости ресторант, лятно барбекю, сауна, фитнес, билярд, малък външен басейн и уютно обзаведени стаи.

ХОТЕЛ РИЧ (БОРИСЛАВА 22 ЕООД), Острец, България
GPS координати:
42.8121 / 24.9543

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Рич, Априлци

Открит басейн
парк
паркинг
Сауна
Фитнес

Хотел Рич се намира в гр. Априлци. Градът е разположен в слънчева падина с невероятна панорамна гледка в сърцето на Стара планина в подножието на северните й склонове на 506 м. н. в. Падината е обградена от резервата Северен Джендем, връх Триглав, най-високия старопланински връх Ботев ( 2376 м.) и уникалния по своята форма и красота вр. Марагидик. В подножието на тези колоси се редуват плътни гористи склонове, живописни хълмове, тучни ливади, прорязани от прелестните извивки на реките Острешка, Видимска и Зла река. Централното му разположение на 200 км. от София и 300 км. от Варна го прави лесно достъпен за туристите. Градът е само на 30 км. южно от магистралата София - Варна и има директни автобусни връзки със София, Плевен, Ловеч, Троян, Пловдив и Севлиево.

Малкият семеен хотел предлага на своите посетители ресторант с 30 места и лятно барбекю.

Хотелът разполага с 5 двойни стаи и 4 тройни стаи с : WC,TV, DVD и телефон.

На разположение на гостите на хотела са: сауна, фитнес и билярд. Курортът предлага на своите гости възможности за риболов, алпинизъм, езда, колоездене, плуване, тенис, ски, безброй туристически маршрути и богата ловна база, очарователни места за пикници и плаж по речните брегове.

Актуални цени за Хотел Рич

Коментари и оценка за
Хотел Рич, Априлци

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Александра

Ако и тази вечер продължат да видят като мастии до сутринта от този скапан хотел ще ги запаля!Ебавам ви скапаните гости,има къщи край хотела,има и хора в тези къщи ходещи на работа и т.н.Тези хора не могат да спят.

Криско

Доста супер хотел . Единственото което не ми харесва е че в една стая има 2кегла а едно семейство има 3ри или повече члена

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В АПРИЛЦИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This