Цени от:
49 лв.

Изхранване:
ВВ

Хотел Премиер

Хотел Премиер във Велико Търново

Хотел Премиер представлява луксозен и стилен хотел във В. Търново. Разполага с външен и вътрешен басейн и други СПА удобства, за идеалната почивка в центъра на старата столица.

хотел Премиер, улица „Сава Пенев“, Велико Търново, България
GPS координати:
43.0836 / 25.6327

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Премиер, Велико Търново

wi-fi интернет
бар
Джакузи
Закрит басейн
конферентна зала
Открит басейн
паркинг
Парна баня
Сауна
СПА център

Хотел Премиер или още Перлата в короната на старопрестолния Търновград, представлява красивата сграда, с уникална архитектура и интериор, се намира в сърцето на града, на тихо и спокойно място.

С качеството на обслужване, стандарта и атмосферата си, хотелът е подходящо място за бизнес мероприятия, почивка оздравителни и разкрасяващи процедури.

Хотел Премиер предлага редица удобства и услуги: ADSL интернет достъп, 24 часа факс и копирни услуги; безплатни кафе, чай и минерална вода; стаи за непушачи и др. Предлагат се възможности за закупуване на сувенири, рум-сървиз, пране и гладене, рент-а-кар, туристическа информация. Хотелът разполага с паркинг-гараж на две нива за около 20 автомобила и 10 паркоместа в непосредствена близост. Ресторантът е елитно заведение с 60 места. Интериорът е създаден с добър вкус и предразполага към приятно кулинарно изживяване, организиране на коктейли, бизнес-срещи, работни обяди и семейни тържества. При нас ще се радвате на разтоварваща атмосфера, вежливо и прецизно обслужване, богато разнообразие от шедьоври на националната, европейска и световна кухня, както и отбрани напитки.

Предлага се и доставка на необходимият инвентар, желани храни и напитки до посочените от нашите клиенти места: коктейли на открито; презентации; бизнес-срещи; семинари; симпозиуми; тематични партита; семейни празници в домашна обстановка. При нас ще получите консултации, полезни съвети, обслужване и почистване.

Освен за отдих и развлечения, хотел Премиер предлага перфектни условия за бизнес. Разполага с бизнес център, конферентна зала с 100 места и заседателна зала с 20 места, технически оборудвани и озвучени за пресконференции, фирмени събития и презентации. Предоставят се екран, флипчарт, мултимедия, копирни и факс услуги, безплатен интернет достъп, кафе-паузи и коктейли.

Хотелът разполага с 23 двойни стаи, 11 спални и 9 апартамента. 

Стаите предлагат следните удобства: собствен санитарен възел (вани в 13 от двойните стаи); сешоар; климатик; мини-бар; телевизор с кабелна телевизия; телефон; електронна заключваща система. Две са напълно пригодени за ползване от инвалиди.
Оборудването на апартаментите включва: собствен санитарен възел (вани в 5 от апартаментите); сауна (в 7 от апартаментите); джакузи (в 2 от апартаментите); сешоар; климатик; мини-бар; кухненски бокс (в 4 от апартаментите); телевизор с кабелна телевизия; телефон; електронна заключваща система.

Ако се нуждаете от почивка и преодоляване на стреса, в съчетание с оздравителни и разкрасяващи процедури, далеч от стреса и натовареното ежедневие, посетете нашият спа комплекс. Сред атрактивният интериор и неповторимата атмосфера на комплекса можете да се отпуснете в огромното джакузи, да изпробвате парните бани, сауната или солариума, да се насладите на масажите и ароматерапията. Нашите гости могат да ползват и услугите на открит басейн и скай бар с неповторим изглед.

За Вашата красота, обаяние и безупречно самочувствие се предлагат:
- лазер за трайно редуциране на окосмяването
- химически пилинг - повърхностен и дългок
- Restylane и Perlane за изглаждане на бръчки и оформяне на устни
- корекция на мимически бръчки с Botox
- лифтинг процедури, козметични програми за лице
- лечение на акне, белези от акне, пигментации с апаратура Denas
- склеротерапия - лечение на разширени капиляри по лицето и краката
- естетично премахване на малки кожни дефекти - брадавици, фиброми и др.

Актуални цени за Хотел Премиер

Цени 2020 г. 

Вид стая Цени за 1 нощувка
Двойна стая стандарт 98 лв.
Единично настаняване в стая стандарт 75 лв.
Двойна стая панорамна 110 лв.
Единично настаняване в стая панорамна 86 лв.
Апартамент със сауна 187 лв.
Апартамент със сауна и джакузи 200 лв.
Панорамен апартамент кула 209 лв.
Обяд / Вечеря (меню 3 компонента) 24 лв.
Обяд / Вечеря (меню 4 компонента) 27 лв.
Посочените цени са за помещение на ден и включват:
  • нощувка,
  • закуска на блок маса,
  • WiFi интернет,
  • паркинг-гараж
  • туристическа такса, застраховка 9% ДДС.
Намаления и доплащания: 
  • Деца до 1,99 години се настаняват безплатно.
  • Деца от 2 години до 11,99 години, настанени на допълнително легло при двама пълноплащащи родители заплащат 50% от цената на възрастен на база ВВ.
  • Деца от 2 години до 11,99 години, настанени на редовно легло при един пълноплащащ родител заплащат 75% от цената на възрастен на база ВВ.
  • Възрастен на допълнително легло заплаща намаление от 25 % от цената на легло на база ВВ.

Коментари и оценка за
Хотел Премиер, Велико Търново

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВЕЛИКО ТЪРНОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This