Хотел Монтесито, София снимка външен басейн
Хотел Монтесито, София снимка ресторант
Хотел Монтесито, София снимка детски кът

Изхранване:
ВВ

Хотел Монтесито

Хотел Монтесито, София разполага с открит басейн, голям ресторант, конферентна зала и комфортни стаи за Вашият спокоен и тих престой.

Хотел Монтесито, булевард „Цариградско шосе“, София, България
GPS координати:
42.6386 / 23.4135

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Монтесито, София

wi-fi интернет
детски кът
Открит басейн

Хотел Монтесито е разположен на югоизточния вход на София, непосредствено на основния булевард – Цариградско шосе, водещ до центъра на града, в близост до летище София, Бизнес Парк и Международен Конгресен и Експо Център София. Движейки се по основните булеварди лесно бихте достигнали центъра за около 10-15 мин. Същевременно до летище София са нужни 5 минути. Централна ЖП и Автогара София отстоят на 16 км.

Хотелските стаи имат неповторим дизайн, оборудвани с телефон; кабелна телевизия и самостоятелен санитарен възел.
Стандартните стаи са обзаведени със спалня или отделни легла, подходящи за единично и двойно настаняване. Стаите разполагат с работна маса, огледало, телевизор, климатик, сейф, телефон с директно избиране, безжичен интернет, баня. Площа на стаята е около 17 кв.м.
Луксозните стаи са елегантно обзаведени, със спалня или отделни легла, за единично, двойно или тройно настаняване. Част от тях са с хладилник, дневен кът и допълнително легло. Обзавеждането включва художествена картина, работна маса с огледало, телевизор, климатик, сейф, телефон с директно избиране, безжичен интернет, баня. Площа на стаята е около 26 кв.м.

Небезизвестното, емблематично за София заведение - ресторант Горублянско ханче се преобрази в стилен и изискан ресторант с уникална визия под името Монтесито. За романтичната атмосфера на салона допринасят класическите решения в обзавеждането с елементи в стил Луи XIV, величествените кристални полилеи и съчетанието на цветовете в екрю и тюркоазено синьо в комбинация със златно. Салонът на ресторанта оставя гостите си с впечатлението, че се намират в малък дворец.
Ресторантът разполага с 300 места, разположени така, че гостите да имат поглед от всяко кътче към централната част, дансинга и най-впечатляващата част от ресторанта - отварящият се покрив над него. Градината ще Ви очарова със зелени и уединени кътчета с капацитет 150 места. Ресторантът е подходящ за отпразнуване на сватби, семейни и фирмени празненства, банкети коктейли, рождени и имени дни, бизнес срещи и вечери.
Главният готвач ще Ви предложи вкусни ястия от българската и интернационалната кухня. Ще Ви изненадва всеки месец със специални предложения от различни краища на света.
Ресторант Монтесито е част от голям хотелски комплекс. Гостите ще могат да се забавляват освен в ресторанта също така и на басейна и бара край него.

Външният басейн е, като оазис в динамичното ежедневие, предлага усещането за ваканция. С площ от 315 кв.м. и детският басейн е изключително подходящ за отмора и забавление на цялото семейство. Входът за гости на хотела е безплатен. Работно време: 09:00–19:00 ч.

Децата няма да скучаят в комплекс Монтесито. За тях има детски кът Монтесито Кидс, където могат да играят под грижите на усмихнати и забавни аниматори.
Детският кът е с площ 150 кв.м. изцяло на открито под шарената сянка на огромни вековни дървета, които го правят прохладен и приятен в горещите летни дни. Разполага с няколко пързалки, люлки, къщичка, надуваем батут, пясъчник и много играчки от гарантирани производители.

Актуални цени за Хотел Монтесито

Коментари и оценка за
Хотел Монтесито, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Виктория

Само басейна е добре а условията са ужасни и е много мръсно в хотел монтесито е много мизерно и не е подценяване и има много мръсни мокети и дори мирише на лошо и е много разхвърлено и има скъсани дивани и трябва да се види от хеи и всеки ден и има скъсани кабели и са много увиснали и има скъсани фотьойли и счупени маси и мръсни черни счупени шезлонги и има скъсани чадъри с черни счупени мръсни пластмасови маси и мръсни счупени шкафове и мръсни и мизерни съблекални с черни счупени мръсни кошчета и ръждясали и има много мръсни и мизерни условия в този хотел монтесито и е за Нула звезди
?това е най мизерният хотел монтесито с мизерни условия това е моето мнение за хотел монтесито с мизерни условия и мръсни ужасно е в този хотел монтесито с мизерни условия
?????????????

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This