Хотел Кос Хол Палас , Цигов Чарк снимка апартамент
Хотел Кос Хол Палас , Цигов Чарк снимка закрит басейн
Хотел Кос Хол Палас , Цигов Чарк снимка сауна

Изхранване:
ОВ

Хотел Кос Хол Палас

Хотел Кос Хол Палас - Цигов Чарк хотели с телефони и адреси,мнения

Хотел Кос Хол Палас се намира на самия бряг на язовира, закътан сред зелени хлълмове, предлага спокойна прохлада в летните жеги и топъл уют в зимните вечери.

Хотел Кос Хол Палас , Цигов Чарк
GPS координати:
41.9566 / 24.1553

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Кос Хол Палас, Цигов Чарк

wi-fi интернет
Джакузи
Закрит басейн
Сауна

Закътан сред зелени хълмове, разположил се на брега на язовира, Кос Хол Палас предлага спокойна прохлада в летните жеги и топъл уют в зимните вечери.

Хотелът предоставя уникална възможност за комфортна почивка съчетана с неповторими панорамни гледки на язовир Батак и планинските вериги обкръжаващи курорта Цигов чарк. Тук е идеалното място да се отпуснете и да се отдадете на отдих или риболов, да проведете Вашата бизнес среща или фирмено тържество. Кос Хол Палас предлага също, паркинг, закрит басейн, турска баня, сауна, джакузи, ски гардероб.
Kрасив ресторант-градина с 90 места и тераса е свързан с хотелската част. Изключително елегантното, архитектурно изпълнение, допълнено с естествена зеленина неминуемо предразполага към приятен и пълноценен отдих. Ресторантът е подходящо място за провеждане на бизнес срещи, семейни тържества, коктейли или просто за отпускане след изморителен ден. Ресторантът разполага с най-добрата селекция от вина и високоалкохолни напитки на територията на района. Изключително любезен и добре обучен персонал се грижи за задоволяване и на най-високите изисквания.
Кос Хол Палас разполага с 24 уютни двойни стаи, 4 луксозни и просторни апартамента и 1 ВИП апартамент.

Всяка от стаите е с тераса, сателитна телевизия, минибар, луксозен санитарен възел с душ-кабина и сешоар. Стаите са с прекрасен изглед към изгрева и язовир Батак. Интериорът е решен в топлите тонове.
Всеки от апартаментите има тераса с южно изложение, сателитна телевизия, минибар, луксозен санитарен възел с вана и сешоар.

Актуални цени за Хотел Кос Хол Палас

Коментари и оценка за
Хотел Кос Хол Палас, Цигов Чарк

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ЦИГОВ ЧАРК

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This