Цени от:
102 лв.

Изхранване:
ВВ

Хотел Даунтаун

Хотел Даунтаун в центъра на София

Хотел Даунтаун, София е разположен в центъра на столицата и е на пешеходно разстояние от големите финансови институции,

Хотел Даунтаун, булевард „Васил Левски“, София, България
GPS координати:
42.6869 / 23.3248

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Даунтаун, София

wi-fi интернет
бар
конферентна зала
сейф

Хотел Даунтаун, София е разположен в центъра на столицата и е на пешеходно разстояние от големите финансови институции, исторически забележителности и туристически атракции, в непосредствена близост до Националния дворец на културата. Летище София, както и Централните авто- и железопътна гара се намират на 15 минути път с кола. Известен със своята уникална архитектура, елегантен интериор и вежливо обслужване, хотелът, помещаващ се в луксозна 9-етажна сграда, съчетава домашен стил, уют и спокойна атмосфера.

Ресторант с 45 седящи места, лоби бар, 24-часов рум-сервиз, 2 конферентни зали, бизнес център, възможност за транспорт от / до Летище София, стаи за непушачи, предоставяне на услуги като пране, гладене и химическо чистене и платен паркинг по заявка допълват  приятния престой на гостите.

Гостите на хотел „Даунтаун“ могат  да се насладят на вкусна закуска на шведска маса, предлагаща разнообразие от храни за всеки вкус – домашно приготвени кроасани, палачинки и сладкиши, плодове, пресни и задушени зеленчуци, хрупкав бекон, избор на френски сирена и др.

Ресторантът на хотела предлага кулинарни изкушения от традиционната българска и международна кухня, както и богат избор от местни и вносни вина. Идеално място за делови обеди, официални вечери, коктейли и сватбени тържества.

Гостите могат да релаксират след натоварен ден с чаша кафе, коктейл или чаша вино в лоби бара на хотела. Уникална селекция от уиски ще привлече ценителите.

Конферентните зали предлагат обща площ от 120 кв.м., еднакво подходящи за провеждане на семинари, обучения, бизнес срещи и социални събития. Техният капацитет позволява настаняване на 10 до 60 души в зависимост от подредбата. Те са идеално разположен с лесен достъп до лоби бар и ресторант. Въпреки че са компактни, конферентни зали ще удовлетворят Вашите изисквания и очаквания, подкрепени от нашия екип.

Хотел Даунтаун разполага с 47 стилно обзаведени стаи с интимна атмосфера, всички елегантно обзаведени и предлагащи.

Актуални цени за Хотел Даунтаун

Цени за периода до 30.12.2018 г.

Настаняване Цена за 1 нощувка
Двойна стая стандарт 204 лв.
Единична стая стандарт 172 лв.
Двойна стая делукс 247 лв.
Апартамент  Tower 280 лв.
Апартаманета Junior 312 лв.

Цените са на помещение включват: нощувка, закуска, безжичен интернет, хотелска такса.

Коментари и оценка за
Хотел Даунтаун, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This