Изхранване:
ВВ

Хотел Бургас

Хотел Бургас в гр. Бургас

Хотел Бургас представлява луксозна сграда, разположен в центъра на града, близо до ж.п гарата и пристанището.

хотел Бургас, Бургас, България
GPS координати:
42.4919 / 27.4724

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Бургас, Бургас

wi-fi интернет
бар
конферентна зала
паркинг
сейф

Хотел Бургас е разположен в центъра на град Бургас. Представлява луксозна сграда, намираща се само на метри от Пристанище Бургас и ж.п. гарата.

Хотелът се състои от 28 двойни стаи, 4 луксозни апартамента, конферентна зала, лоби бар и ресторант. Хотел Бургас предлага отлични условия както за бизнес срещи, така и за почивка през свободното време. Благодарение на своето местоположение в тих район с множеството магазини около него и модерното оборудване, хотел Бургас е сред най-добрите бизнес хотели в България.

Френски ресторант Черната Перла (La Perle Noire), е гордостта на Хотел Бургас. Ресторантът е подходящ за изискани коктейли и промоции, за приятелски събирания и за интимни вечери, в които добрата храна и питиета са задължителни. Майсторите в кухнята обогатяват непрекъснато менюто и колекцията от напитки, подбрани с най-добрите сомелиери

Стандартните двойни стаи са комфортно и стилно обзаведени с едно двойно легло, писалище, минибар, сателитна телевизия, безжичен и кабелен интернет, баня с душ кабина, умивалник с плот, сешоар за коса, телефон. Максималната заетост е 2-ма човека.

Луксозна двойна стая е обзаведена две отделни легла, маса за кафе с два стола, писалище, минибар, сателитна телевизия, безжичен и кабелен интернет, баня с вана, умивалник с плот, сешоар за коса, телефон, допълнително легло при поискване. Максималната заетост е 3-ма възрастни или 3-ма възрастни и 1 дете.

Апартаментите са стилно обзаведени с плазмен телевизор, минибар, писалище, маса за кафе, фотьойли, диван, сателитна телевизия, безжичен и кабелен интернет, спалня с плазмен телевизор, баня с вана и душ кабина, допълнителна тоалетна, допълнителни 2 бр. легла (разтегателен диван) при поискване, максимална заетост – 4 човека.

Актуални цени за Хотел Бургас

Коментари и оценка за
Хотел Бургас, Бургас

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БУРГАС

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This