Изхранване:
ВВ

Боженците Релакс

Комплекс Боженците Релакс в Боженци с открит басейн

Боженците Релакс, 5524, Боженци, България
GPS координати:
42.8791 / 25.4258

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Боженците Релакс, Боженци

wi-fi интернет
детски кът
Закрит басейн
Открит басейн
парк
паркинг
Сауна
СПА център
Фитнес

Хотелски комплекс Боженците Релакс е разположен непосредствено преди с. Боженците на 16 км от град Габрово. Красивата природа на заобикалящия Габровски балкан предлага чудесни условия за една пълноценна почивка. Тук ще откриете хармония и уют, добро обслужване и качество на предлаганите услуги. Ще усетите силата на природата и ще се заредите с нови сили и положителни емоции. Хотелски комплекс „Боженците Релакс“ е страхотно място за пешеходен туризъм и преходи с колело. От хотела започват някои от най-интересните маршрути, тъй като се намираме в културно-историческия център на България.

 

 

Хотелски комплекс Боженците релакс предлага на своите клиенти редица удобства, от които може да се възползвате:
–  хотелска част ;
–  ресторант ;
–  обширна покрита панорамна тераса ;
–  открит басейн ;
–  спа център / закрит басейн , парна баня , финландска сауна ,  зона за релакс и за масажи / ;
–  място за спорт – с фитнес уреди ;
–  самостоятелна банкетна зала ;
–  тенис маса ;
–  мултифункционална външна спортна площадка ;
–  два паркинга ;
–  детска площадка за забавление на най-малките ни гости .

 

Откритият плувен басейн предоставя възможност на всеки от нашите гости да се възползва от прохладата и удоволствието от плуването, когато пожелае. Басейнът е с дължина 15м и ширина 10м. Басейнът е охраняем до 19ч. и има спасител.

 

Спа центърът на Хотелски комплекс „Боженците релакс“ ще  ревитализира Вашето тяло. Тук ще може да изхвърлите токсините, да освежите и хидратирате кожата си както и да подобрите своето кръвообръщение и метаболизъм. На ваше разположение ще са:

  • Закрит басейн 10м-5м;
  • Място за спорт с фитнес уреди;
  • Кът за тенис на маса;
  • Сауна;
  • Студио за масаж;
  • Парна баня;

Хотелски комплекс „Боженците Релакс“ предоставя на клиентите си хотелска част с капацитет 73 места за нощуване (64 основни + 9 допълнителни легла разположени в апартаментите и студиата, под формата на разтегателни дивани), разположени в: 2 самостоятелни вили, 4 апартамента, 7 студия и 14 двойни стаи;

  • Вила Запад и вила Изток са част от комплекс „Боженците релакс“ и предлагат на гостите във всяка от тях по четири двойни стаи – спални и два апартамента (общо дванадесет легла). Подходящи са за 12 човека .
  • Студия – общо 7 броя. Обширни двуетажни помещения, като първият етаж е хол с разгъваем диван, телевизор и тераса, а вторият разполага с отделна стая – спалня и студио с 2 отделни легла. Капацитетът на студиото е до 5 човека, като е подходящо и за семейства.
  • Апартаменти – общо 4 броя. Разположени в двете вили, с хол и спалня. Разполагат с камина, винаги заредена за студени вечери, разгъваем диван и канапета, 2 телевизора и тераса.
  • Двойни стаи – общо 14 броя. С тераса или без, разположени в основната хотелска част – 6 броя и във всяка от вилите по 4 броя.

* Всички стаи са елегантно обзаведени с масивна мебел и разполагат със санитарен възел, кабелна телевизия, интернет на територията на целия комплекс.

детска площадка за забавление на най-малките ни гости .

Актуални цени за Боженците Релакс

Коментари и оценка за
Боженците Релакс, Боженци

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БОЖЕНЦИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This