Хотел Банско - София снимка единична стая
Хотел Банско - София снимка двойна стая с отделни легла
Хотел Банско - София снимка механа

Изхранване:
ОВ

Хотел Банско

Хотел Банско - София хотели с телефони и адреси за резервация

Само на 10 минути от центъра на София, в тих и спокоен квартал в подножието на Витоша планина, се намира нашият уютен, семеен хотел.

Хотел "Банско" механа, улица „Бела Дона“, София, България
GPS координати:
42.6296 / 23.3102

ВИЖ НА КАРТАТА

Само на 10 минути от центъра на София, в тих и спокоен квартал в подножието на Витоша планина, се намира нашият уютен, семеен хотел.

Някои от гостите ни отсядат при нас заради топлата атмосфера и гостоприемството ни, други, заради вкусната храна и домашно приготвена закуска, трети, заради чистите и просторни стаи. Без значение защо сте ни избрали, ние ще се постараем да се почувствате част от нашето голямо семейство и ще се опитаме да удовлетворим Вашите желания.

 

Всяка стая е със собствен санитарен възел, гледка към София или Витоша. Кабелна телевизия, безжичен интернет, лукс стаите разполагат и с мини бар.
Луксозният апартамент е мезонет. На първо ниво - хол с мека мебел и напълно обзаведена кухня. На второ ниво - две спални. Два санитарни възела и балкон с изглед към Витоша.

Хотелът разполага с конферентна зала за 25 - 30 души. Организираме фирмени мероприятия, подходящ за тийм билдинг и обучения на персонал. Уютна Банска механа на първо ниво с жива музика всеки петък и събота. Лятна градина с барбекю.

Актуални цени за Хотел Банско

Коментари и оценка за
Хотел Банско, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This