Изхранване:
ВВ

Хотел Арбанаси

Хотел Арбанаси в с. Арбанаси

Хотел Арбанаси се намира в едноименното курортно селище и архитектурен резерват - Арбанаси. Предлага комфортно настаняване.

Хотел Арбанаси, Велико Търново, България
GPS координати:
43.1023 / 25.6713

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Арбанаси, Арбанаси

wi-fi интернет
бар
Джакузи
парк
паркинг

Хотел Арбанаси, Арбанаси се намира в едноименния архитектурен резерват и носи духа и очарованието на Възрожденската епоха. Има типична за този период архитектура. Място, където старинната атмосфера е елегантно съчетана с модерно туристическо обслужване.

Хотел Арбанаси представлява просторна къща на два ката с каменна основа, обширна тераса - чардак и голям двор с овощна градина.
На разположение на гостите са вътрешен ресторант с 25 места и външна механа с 80 места, които са подходящи за сватбени тържества, кръщенета и др. мероприятия. Тук ще намерите вкусни домашни специалитети и невероятен избор от маркови напитки.

На разположение на гостите са: денонощен охраняем паркинг, рум-сервиз, джакузи, кабелна телевизия, интернет, пране, гладене, химическо чистене, пощенски и куриерски услуги, повикване на такси, съхраняване на ценности, рент-а-кар, транспорт за излети в околността.

Хотелът разполага с 9 двойни стаи и 1 апартамент с камина.

Всички стаи са много комфортни, обзаведени в модерен стил и имат самостоятелен санитарен възел с вана/ джакузи или душ, локално отопление, wireless интернет, телевизор с кабелна телевизия и климатик. Могат да бъдат настанени общо 20 гости.

Хотелът организира екскурзии, туристически преходи, лов и риболов. За тези, които се интересуват от историята и културата на областта се предлагат туристически обиколки в с. Арбанаси и гр. В.Търново. За любителите на конния спорт близо до хотела има конна база.

Актуални цени за Хотел Арбанаси

Коментари и оценка за
Хотел Арбанаси, Арбанаси

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В АРБАНАСИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This