Цени от:
20 лв.

Изхранване:
ОВ

Хотел Амфибия

Хотел Амфибия в Приморско на цени от 20 лв, отзиви, снимки, оферти

Хотел Амфибия е построен през 2007 г. в централната част на град Приморско. Той е създаден, за да посреща и обслужва туристите, както и да се грижи за техния комфорт.

Приморско, България
GPS координати:
42.2684 / 27.7533

ВИЖ НА КАРТАТА

Семеен хотел Амфибия, Приморско

http://www.hotelamfibia.com/

Хотелът работи целогодишно и за неговите гости се грижи квалифициран персонал.
Хотел Амфибия е категоризиран като тризвезден и разполага с 18 стаи, 6 апартамента, ресторант и лоби бар. За удобство на гостите, трите хотелски етажа се обслужват с модерен асансьор. Хотелските стаи са обзаведени модерно и в тях може да се чувствате уютно. Всяка от тях има климатик, мини бар, телевизор, телефон и безжичен интернет.

Туристите имат възможност да ползват рум сервиз, както да се чувстват удобно и комфортно. В непосредствена близост до хотела се намират паркинг и магазин за хранителни стоки, а на 200 м можете да ползвате услугите на пощата и поликлиниката. Плажът също е разположен на 150 м, а някои от стаите са с изложение, което представя прекрасна гледка към северния плаж.

Град Приморско е предпочитан черноморски курорт от много наши и чуждестранни туристи на южното ни крайбрежие. Той е полуостров с два прекрасни плажа-северен и южен, а съчетанието на пясъчна ивица с гора е невероятна атракция за всеки посетил това градче. В близост до черноморския курорт се намират резервата Ропотамо с природните забележителности Лъвска глава и Бегликташ, а за туристите се предлагат разходки по река Ропотамо и посещение на красивите водни лилии. Посетете този град и този хотел и ще останете изключително доволни, защото ние се грижим за нашите гости, за техния комфорт и уют.

Заповядайте! Очакваме ви!

Актуални цени за Хотел Амфибия

Коментари и оценка за
Хотел Амфибия, Приморско

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПРИМОРСКО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This