Хотел Алекс - Банско снимка стая
Хотел Алекс - Банско снимка апартамент
Хотел Алекс - Банско снимка ресторант
Хотел Алекс - Банско снимка сауна

Изхранване:
ВВ

Хотел Алекс

Хотел Алекс - Банско цени и оферти, намаления, снимки, карта

Хотел Алекс е уютен хотел в популярният ски курорт Банско. Разположен перфектно само на минути от Гондолата и красивия градски център,хотел Алекс е идеалното място за вашата семейна ваканция

хотел „Алекс“, улица „Стефан Караджа“, Банско, България
GPS координати:
41.8337 / 23.4793

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Алекс, Банско

wi-fi интернет
Джакузи
Сауна
Фитнес

Хотел Алекс е уютен хотел в популярният ски курорт Банско. Разположен перфектно само на минути от Гондолата и красивия градски център, хотел Алекс е идеалното място за вашата семейна ваканция.

Тук в интимна обстановка можете да се насладите на комфорта и гостоприемството на малкия семеен хотел без да се лишите от луксозни удобства като фитнес зала, сауна и джакузи, ресторант - механа, бар, транспортни услуги до летище София, дневен транспорт до ски лифта, ски гардероби, рум сервис, лоби бар, телефон и достъп до кабелен интернет на рецепцията и еднодневни екскурзий до Рилския Манастир и други места със забележителности.

Тристайните, двустайни и едностайни апартаменти с които разполагаме, обзаведени с кухни, баня и тоалетна, кабелна телевизия, DVD плейъри и предлагащи великолепни изгледи към Пирин планина са подходящи за малки и голями семейства или групи.
Нашите четири просторни едностайни апартаменти тип студио са екипирани с кухненски бокс, 2 легла, разтегателни канапета и могат да настанят до 4 лица.
Четирите двустайни апартаменти са със спалня с 2 единични или 1 двойно легло и хол с разтегателено канапе могат да настанят до 6 лица. Всяка стая има балкон с великолепни изгледи.
Хотелът разполага с четири тристайни апартамента. Две спални с по 2 единични или 1 двойно легло плюс хол с разегателно канапе, комфортно ще настанят до 8 лица. Всяка стая има изход за балкон.
Хотелът разполага с един тристаен апартамент с просторен хол с камина, 2 спални и заслепяващо красиви гледки от своите балкони. Може да настани до 8 лица

Хотел Алекс разполага с фитнес зала, джакузи, сауна и лоби бар.
Нашият единствен по рода си в Банско интернационален етнически ресторант - механа ви предлага както традиционни гозби от Банско и региона така и от различни страни по света. Тук бихте се насладили на едно истинско кулинарно изживяване с подбрани ястия от националните кухни на Мексико, Турция, Португалия и други екзотични страни.
За вашето добро настроение ще се погрижи нашият оркестър с български фолклорни ритми и танци.
На нащите гости предлагаме също и еднодневни екскурзии до Рилския манастир и други места със забележителности.

Актуални цени за Хотел Алекс

Коментари и оценка за
Хотел Алекс, Банско

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БАНСКО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This