Изхранване:
ВВ

СПА комплекс Луксор

СПА комплекс Луксор, Ивайловград

Луксор комплекс е разположен в Ивайловград. Комплекса е модерен и предлага на своите клиенти уют, комфорт и спокойствие за почивка в Ивайловград.

ЛУКСОР, Ивайловград, България
GPS координати:
41.5211 / 26.119

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА СПА комплекс Луксор, Ивайловград

wi-fi интернет
бар
детски кът
Джакузи
конферентна зала
Открит басейн
парк
паркинг
Парна баня
Сауна
СПА център
Фитнес

СПА комплекс Луксор Ивайловград е разположен в Източните Родопи. Попадайки в комплекс Луксор Вие ще откриете комфорта и уюта на съвременния комплекс. Ще Ви изненада със своя стил, красота и спокойствие.

Хотел СПА комплекс Луксор, Ивайловград разполага с стилен ресторант, открит басейн с джакузи и детски басейн, игрална зала с билярд и тенис маса, както и с детски кът за най-малките ни гости, конферентна зала. В близост до хотелски комплекс Луксор има хранителни магазини, кафенета, детска площадка.

Хотелската част предлага настаняване в двадесет и седем стаи и апартаменти, обзаведени с мебели със съвременен дизайн. Просторните и светли помещения гледат към хълмовете на Източни Родопи или към басейна на хотела. Спа комплекс Луксор Ви предоставя настаняване в два типа стаи - стандартни и делукс.

Комплексът предлага удобства при настаняването на семейства с деца, забавления за тийнейджъри и спортни и занимания на открито за активно почиващите. Басейнът на Луксор е място за спорт, но и за релакс след горещ летен ден. Гостите могат да избират между приятно физическо разтоварване във фитнес зала или да се поглезят със спа процедура или подводен масаж в спа центъра на комплекс Луксор.

В ресторанта на СПА комплекс Луксор се предлагат традиционни български и международни ястия. Закуска се сервира ежедневно и е включена в цената на стаите. На разположение е детска стая за игри.

Детски кът

Актуални цени за СПА комплекс Луксор

Коментари и оценка за
СПА комплекс Луксор, Ивайловград

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В ИВАЙЛОВГРАД
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ИВАЙЛОВГРАД

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ИВАЙЛОВГРАД

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This