Апарт хотел Соларис , Габрово апартамент снимка
Апарт хотел Соларис , Габрово снимка стая
Апарт хотел Соларис , Габрово снимка на апартамент

Изхранване:
ОВ

Соларис Апартхотел

Апарт хотел Соларис е удобно разположен в центъра на Габрово, в близост до важните и ключови локации на града. Предлага комфортни апартаменти за настаняване в различен стил.

Габрово Център, Габрово, България
GPS координати:
42.8777 / 25.3184

ВИЖ НА КАРТАТА

Апарт хотел Соларис, Габрово се намира в идеалния център на града, в непосредствена близост до ключови локации като: автогара (250м), жп гара (600м), ректорат на ТУ-Габрово (200м), спортна зала "Орловец", Домът на хумора и сатирата, Община Габрово, Областна администрация. За любителите на туризма в нашият регион са АЕК "Етър", АИР „Боженци“, Соколски манастир, връх Шипка и много други туристически и природни забележителности.

Апарт хотел Соларис се намира на една от главните улици в Габрово, близо до крайречната алея от моста „Игото“ до Домът на хумора и сатирата. Той се състои от 6 апартамента, елегантно мебелирани, които се различават с модерен и индивидуален интериор, пълен комфорт и уют – ТВ със сателитни програми, безжичен интернет, самостоятелна телефонна линия и климатична система в целия апартамент. Кухненските боксове към апартаментите са оборудвани с всички необходими уреди, хладилник, микровълнова и пълен комплект кухненски пособия. Всяка от баните разполага и със сешоар. Всички апартаментите имат тераси. Гостите могат да се насладят на свежия планински въздух и откриващата се неповторима панорамна гледка. На всеки от етажите са разположени по два апартамента. За разлика от стандартните хотели в Габрово предлага истинска самостоятелност и възможност да се почувствате „в къщи“.

Удобства:
- паркинг (в непосредствена близост до комплекса)
- пералня
- ютия с дъска за гладене
- сейф
- копирни и факс услуги

Описание на апартаментите:

  • Апартамент Смарагд - Апартаментът се намира на втория етаж и разполага с ТВ със сателитни програми, безжичен интернет, самостоятелна телефонна линия и климатична система в целия апартамент. Кухненският бокс е оборудван с всички необходими уреди, хладилник, микровълнова и пълен комплект кухненски пособия. Баните разполага и със сешоар. Интериорът е декориран в смарагдово зелено.
  • Апартамент Карнеол - Апартаментът се намира на третия етаж и разполага с ТВ със сателитни програми, безжичен интернет, самостоятелна телефонна линия и климатична система в целия апартамент. Кухненският бокс е оборудван с всички необходими уреди, хладилник, микровълнова и пълен комплект кухненски пособия. Баните разполага и със сешоар. Интериорът е декориран в нежно оранжево.
  • Апартамент Перла - Апартаментът се намира на втория етаж и разполага с ТВ със сателитни програми, безжичен интернет, самостоятелна телефонна линия и климатична система в целия апартамент. Кухненският бокс е оборудван с всички необходими уреди, хладилник, микровълнова и пълен комплект кухненски пособия. Баните разполага и със сешоар. Интериорът е декориран в перлено сиво.
  • Апартамент Рубин - Апартаментът се намира на третия етаж и разполага с ТВ със сателитни програми, безжичен интернет, самостоятелна телефонна линия и климатична система в целия апартамент. Кухненският бокс е оборудван с всички необходими уреди, хладилник, микровълнова и пълен комплект кухненски пособия. Баните разполага и със сешоар. Интериорът е декориран в рубинено червено.

Актуални цени за Соларис Апартхотел

Коментари и оценка за
Соларис Апартхотел, Габрово

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ГАБРОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This