Семеен хотел Рай
Семеен хотел Рай
Семеен хотел Рай
Семеен хотел Рай
Семеен хотел Рай

Цени от:
22 лв.

Изхранване:
ОВ

Семеен хотел Рай

Семеен хотел Рай в Китен на цени от 22 лв, снимки, карта, отзиви

Къща за гости Рай се намира в Китен, на 2 км от плажа Корал и на 2 км от плажа Приморско. Предлага помещения за настаняване с градина и безплатен WiFi, както и безплатен частен паркинг.

Китен, България
GPS координати:
42.2343 / 27.7702

ВИЖ НА КАРТАТА

Семеен хотел Рай, Китен

Семейна къща Рай разполага с двойни, тройни стаи и апартаменти. Всяка от тях има самостоятелен санитарен възел, мини-бар, LED телевизор, климатик, Wi-Fi интернет и голяма панорамна тераса с изглед към морето и цялото китно градче.

Семейна къща Рай е едно прекрасно място, в което може да прекарате едно различно лято с роднини и приятели.

Актуални цени за Семеен хотел Рай

Booking.com
Booking.com

Коментари и оценка за
Семеен хотел Рай, Китен

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Гост

Мизерия, липса на места за паркиране, разправии! Това накратко бяха 5те дни прекарани там. За 5 нощувки вднъж не ни почистиха стаите или смениха кърпите, а ни закачаха торбичка с тоалетна хартия на вратата. Паркинг Има, но за 3 коли, а не за 15 стаи. Борба за места, запушване, търсите се по хотела, защото чистачката, която са я оставили да се занимава и е по-важно да обяснява кой от гостите бил ненормален. Казват ви „запазете си мястото със стол“ Връщаш се, стола ти го няма, а мястото заето. Питаш камериерката защо така.. Вика “ не знам, те нагли сами са си заели мястото“ След 2 часа засичаш хората дето са спрели и ти казват, че самата камериерка им е казала и взела стола.. След напускане на хотела и след няколко часа звънят с думите „натрошили сте стаята, елате иначе ще викнем полиция“ А в същност някаква табла зад леглото била счупена, която сме заварили така и дори сме снимали при първото влизане в стаята. Да не говорим поради липсата на адекватна камериерка, ние сами си почистихме и събрахме каъвто боклук има в стаята, подредихме завивките и напуснахме хотела както трябва. Препоръчвам да си сменят дейността, защото хотелиерството не им се отдава, за държанието и крещенето по телефона да не говорим! Ето заради такива „бизнесмени“ в България повече няма да почиваме!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В КИТЕН

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This