Цени от:
15 лв.

Изхранване:
ОВ

Къща Сакалиеви

Къща Сакалиеви в Триград на цени от 15 лв, снимки и карта, мнения

Къща за гости Сакалиеви се намира на около 100 метра преди центъра на село Триград. При нас ще се насладите на уюта и гостоприемството на родопския дом.

Триград, България
GPS координати:
41.5989 / 24.3802

ВИЖ НА КАРТАТА

Къща за гости Сакалиеви в Триград

https://trigradsakalievi.com/

Етажът от къщата за гости е със самостоятелен вход. Разполага с три стаи, всяка от които е със самостоятелен санитарен възел, спалня, единично легло, нощни шкафчета и гардероб, изработени от масивно дърво.

На етажа има камина, място за хранене и кухненски бокс.

Триград е българско село, което се намира в община Девин. Разстоянието до областния град Смолян е 65 км. Селото се намира на 234 км от София, на 118 км от Пловдив, на 363 км от Бургас. Пътят, по който пътувате към селото е уникално красив, изпълнен с красивата природа на Родопите и предвещава неповторима почивка с много положителна енергия.

Една от най-известните забележителности се намира на километър преди Триград. Пещерата Дяволско гърло е една от най-хубавите и живописни в България. Непременно я посетете, за да получите страхотно преживяване! Най-хубавото след посещение в пещерата е спокойната разходка край рекичката и усещането за девствена природа, достигайки триградските ливади с билки. Няма как да не забележите рибарниците, които са известни със своята пъстърва. Естествено винаги може да си купите и да я консумирате на един чудесен пикник сред природата.

През зимата може да се насладите на кристално чистия въздух, приятно натрупания сняг по дръвчетата и най-хубавото – ароматния родопски билков чай. Той ще повиши допълнително енергийния ви заряд и ще се почувствате много щастливи, усмихнати и здрави.

Ако сте от хората, които обичате дългите разходки сред природата, Триград има какво да ви предложи. Другата известна забележителност са Чаирските езера, едно от чудесата на Родопите. Още докато вървите към тях ще наблюдавате незабравими и неповторими природни гледки.

Ако решите може да си направите разходка и до близкото село Ягодина, преминавайки през борова гора и китни ливади. Туристическите пътеки са маркирани, така че без проблеми ще достигнете и до Ягодинската пещера, откъдето може да се насладите на страхотния „Орлов поглед“.

Въпреки че Триград е малко село, в него може да откриете музей – „Музей на мечката“. Той се намира в началото на селото и ще ви зарадва с изпълнението си. Селото може да ви предложи и приятна конна база, в която вие и вашите деца могат да я пояздат на спокойствие и чист въздух.

В Триград много обичаме рокерите и любителите на off road. Затова сме подготвили специални маршрути, по които може да преминете и изпитате неповторимо преживяване. По същите маршрути може да се разходите и с коне, ако желаете.

Малко хора знаят, че в Триград са открити следи от пребиваване на праисторически хора и животни. Те могат да бъдат видяни само след предварителна уговорка, обикновено един ден по-рано. Това преживяване е обикновено за хората, които обичат по-силните усещания и наричат себе си „търсачи“.

Ако имате късмет да сте в Триград в началото на август можете да станете свидетели на възраждането на Орфическите мистерии и на неповторимия ритуал. Когато грохотът на десетките кукерски звънци отекне в Триградското ждрело ще разберете какво е било усещането на вълшебния певец Орфей, когато е слизал в ада заради любимата си Евридика. Селото по това време обикновено е препълнено и изключително живописно откъм обстановка.

Актуални цени за Къща Сакалиеви

Коментари и оценка за
Къща Сакалиеви, Триград

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ТРИГРАД

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ТРИГРАД

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This