Цени от:
42 лв.

Изхранване:
ОВ

Къща Мирела

Къща Мирела в Рибарица на цени от 42 лв, мнения, снимки, карта

Вила Мирела е разположена в горния край на курорта Рибарица и разполага с леглова база от 22 места.

Рибарица, България
GPS координати:
42.8494 / 24.3576

ВИЖ НА КАРТАТА

Къща Мирела в Рибарица

Вилата се състои от 2 отделни къщи, залепени една за друга. Първата има 1 четворна и 2 двойни стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел, кухненски бокс, просторна трапезария и огромна тераса. Втората къща /на първата снимка в далечината/ се състои от 1 двойна стая със самостоятелен санитарен възел, 1 четворна и 1 двойна стая с общ санитарен възел. На първия етаж има 1 четворна стая със самостоятелен санитарен възел, кухненски бокс, трапезария с камина и санитарен възел. Всички стаи са с климатици. Двете кухни са напълно оборудвани с всичката необходима посуда. Едната трапезария е 50 кв метра и е съобразена с местата на вилата.

Цена на двойна стая - 42 лв. Апартамент с 5 легла - 100 лв. Цената на цялата вила е 350 лв. Предлагаме и пакети нощувка + закуска и вечеря за 31 лв. При необходимост вилата може да приеме до 24 човека.

Вила Мирела разполага с безжичен интернет. Дворът е над 2 декара, има басейн и граничи с река Бели Вит. На другия бряг на реката има рибарник с пъстърва, която сами можете да уловите. Предлагаме храна при предварителна уговорка и обслужване от квалифициран персонал. В случай на спиране на централната водопреносна мрежа, вилата разполага с хидрофор с 1000 литра вода.

Районът предлага много добри условия за почивка в селото, около него и в близкия Национален парк Централен балкан, както и в резерватите Царичина, Боатин и Козя Стена. Само на половин час път с автомобил е минералният басейн в село Шипково. В близост до вилата има 2 механи и магазин.

Актуални цени за Къща Мирела

Коментари и оценка за
Къща Мирела, Рибарица

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В РИБАРИЦА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This