БАКХУС Шипково - хотели от BG Hoteli
Къща Бакхус Шипково снимка - почивка от BG Hoteli
БАКХУС Шипково - All Inclusive оферти
Къща Бакхус Шипково снимка - хотели от BG Hoteli
БАКХУС Шипково - почивка от BG Hoteli

Цени от:
26 лв.

Изхранване:
ОВ

Къща Бакхус

Къща под наем Бакхус в село Шипково

Къща Бакхус, Шипково се намира на входа на селото в сърцето на Стара планина - Троянския балкан.

Къща БАКХУС, 358, Шипково, България
GPS координати:
42.8802 / 24.5893

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Къща Бакхус, Шипково

Открит басейн
парк
паркинг
Сауна

Къща Бакхус, Шипково е уникална със своята архитектура и местоположение. Намира се на входа на селото в сърцето на Стара планина - Троянския балкан, на 12 км. западно от гр.Троян, на 3 км. от Шипковски минерални бани, на пътя за София през Тетевен – Рибарица и в противоположна посока Беклемето – Пловдив.

Построена през 2004 г. с много любов и естетика изцяло от натурални, естествени материали – камък, дърво, керамика. Запленява с артистичния си дух, уют и топлота, тишината, спокойствието с невероятната заобикаляща природа, с красотата на меките заобикалящи хълмове, зеленината, песента на птичките и разнообразието на дивите животни.

Къща Бакхус е с капацитет до 16 души и предлага 3 двойни стаи и 2 апартамента /единия от които е мезонет/всички със собствен санитарен възел, обзаведени стилно и функционално, хладилник, сешоар, телевизор, безплатен интернет WI-FI с покритие в целия имот. Трите двойни стаи са с тераса с чудна, спираща дъха гледка през всички сезони, апартаментите са с гледка към гората.

В двора, който е много просторен, има параклис „Св.Георги“, външен открит басейн /сезонен/ с шезлонги и чадъри около него, маси и столове, беседка, външен бар с мивка, барбекю на дървени въглища. На първия етаж под арките има голяма маса с въртящ механизъм, камина където е изключително приятно да се разположи компания и да сподели трапезата в сладки разговори и веселие.

В сградата, на първия етаж има зала за хранене с камина, домашни игри – карти, табла, шах, домино и др. с които разполагаме, телевизор. Кухня, напълно оборудвана с всички необходими кухненски уреди, съдове и прибори, необходими, за да приготвите вашите вкусни ястия, и да покажете своите кулинарни умения и таланти.

По ваше желание собственичката, за която няма тайни в кулинарията ще приготви за вас с любов изкусни ястия и специалитети, домашни, традиционни, интернационални.

Актуални цени за Къща Бакхус

Цени с валидност до 30.04.2018
/без период Великден - 06.04 - 09.04/

Къща Бакхус Цена за 1 нощувка
Наем на цялата къща за до 16 души 420 лв.

Цените са на ден, за наем на цялата къща.

 

* При желание на гостите, на разположение е професионален готвач и на място срещу заплащане може да сготви на гостите каквото желаят!

** басейнът работи от 15.06 до края на лятото, но не е с минерална вода!

*** собствениците посрещат гостите с пита и боб в гърне

Коментари и оценка за
Къща Бакхус, Шипково

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ШИПКОВО

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ШИПКОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This