Комплекс Фантазия, Хасково снимка външен басейн
Комплекс Фантазия, Хасково снимка ресторант
Комплекс Фантазия, Хасково снимка стая
Комплекс Фантазия, Хасково снимка двойна стая
Комплекс Фантазия, Хасково снимка детска площадка

Изхранване:
ОВ

Комплекс Фантазия

Комплекс Фантазия - Хасково цени и оферти, снимки, карта,мнения

Kомплекс Фантазия е разположен в най-красивата и зелена част на Хасково – Лесопарк Кенана за спокойна почивка, повод или бизнес среща.

Комплекс Фантазия, Хасково, България
GPS координати:
41.9443 / 25.5432

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Комплекс Фантазия, Хасково

wi-fi интернет
детски кът
Джакузи
Открит басейн
паркинг
Парна баня
Сауна
Тенис корт
Фитнес

Kомплекс Фантазия е разположен в най-красивата и зелена част на Хасково – Лесопарк Кенана - който се разпростира на 236.6 хектара.
Останал встрани от суматохата на идеалния център, но все пак в центъра на събитията, хотелът е едно изключително тихо и спокойно местенце, както за бизнес срещи и конференции, така и за удобен и приятен престой до сърцето на Хасково.

Хотелът съчетава разумни цени с висок комфорт и перфектно обслужване. Парк Кенана е един от най-хубавите и екологично чисти паркове на града. Чистият въздух и естесвеният парк са предимствата на хотелския комплекс.
Комплексът разполага със зала за конференции и семинари (с 80места)
а също така с охраняем паркинг.
Ресторантът (200+ места) и лятната градина (от 100 до 350 м.) са подходящи за романтични срещи, приятелски събирания, сватби, коктейли, както и за бизнес обяди и вечери. За чудесното настроение на гостите се грижи оркестър, а ценителите на кулинарното изкуство имат възможност да се насладят на вкусна национална кухня и прецизно подбрана колекция от най-добрите български вина.
Местоположението и капацитета на градината са изключително подходящи както за бизнес обеди и вечери, така и за провеждането на градински партита и коктейли и др.
Тук в компанията на прохладен летен полъх и спокойствие, може да се насладите на вкусните ястия, приготвени от главния готвач, а прецизно подбраната селекция от вина и напитки, ще допълни приятните моменти прекарани в нашата лятна градина.
Насладете се на прохлада и свежест, докато плувате в кристалните води на външния басейн на Хотел Фантазия.
До него има интегриран детски басейн за най-малките. Външния басейн е оборудван с шезлонги и чадъри, а най-добрите коктейли и добре охладени безалкохолни напитки, ще намерите във Външния бар-басейн, който се намира в непосредствена близост до басейна.

Хотелът разполага с 5 двойни стаи, 5 двойни мансардни стаи, 1 стая с три легла, 3 Апартамента, 7 луксозни стаи и 2 студия, луксозно обзаведени с възможност за допълнителни легла.
Всяка стая има собствен санитарен възел, телевизор с кабелна, мини бар, телефон и интернет.

За свободното време на гостите, предлагаме сауна, джакузи и фитнес зала. Басейн с размери12.5 м. на 25.5 м. и 150 шезлонга. На разположение са и 8 тенис корта.

Детски кът, детски басейн.

Актуални цени за Комплекс Фантазия

Коментари и оценка за
Комплекс Фантазия, Хасково

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ХАСКОВО

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ХАСКОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This