Комплекс Дюлгерите - Копривщица снимка на хотела
Комплекс Дюлгерите - Копривщица снимка лятна градина
Комплекс Дюлгерите - Копривщица снимка стая
Комплекс Дюлгерите - Копривщица снимка апартамент
Комплекс Дюлгерите - Копривщица снимка

Изхранване:
ОВ

Комплекс Дюлгерите

Комплекс Дюлгерите, Копривщица, България
GPS координати:
42.6354 / 24.3553

ВИЖ НА КАРТАТА

Комплекс Дюлгерите е разположен в централната част на Копривщица, в непосредствена близост до сградите на общината и читалището. В същото време обектът докосва средногорските височини и създава усещане за изолираност и сливане с природата.

Къщи в комплекс Дюлгерите:
Дюлгерите е новопостроен комплекс, разположен в централната част на град Копривщица (над Общината). Комплекс “Дюлгерите” безспорно се откроява и запомня сред множеството предложения за почивка и релакс в региона. Уникалният му облик се определя от факта, че той съчетава традиционната архитектура и възрожденски романтизъм с модерни функционални решения, съвременни удобства и комфорт в интериора.
Комплексът е съставен от три еднотипни къщи, ситуирани в общ двор с площ 1000 кв.м. Къщите могат да бъдат наети едновременно или индивидуално, според желанията и нуждите на гостите. Всяка къща разполага със самостоятелно парно отопление с локален котел. Специален екип се грижи за чистотата и удобствата на гостите, по време на техния престой. На разположение на гостите е също безжичен интернет достъп в рамките на комплекса.
Къща
Първи етаж: дневен тракт – модерно и абсолютно оборудвана кухня, трапезария, хол с мека мебел, плазмен телевизор, DVD система, оборудвано перално помещение, тоалетна.
Втори етаж: три двойни стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел, плазмен телевизор.
Кухня
Кухнята на всяка къща е оборудвана с модерни електроуреди. На разположение на гостите са хладилник, модерна фурна с керамичен плот, съдомиялна, ширм, кафемашина, микровълнова фурна. Кухнята е оборудвана с разнообразна посуда и всички необходими прибори.
Трапезария
Трапезарията на всяка къща е разположена непосредствено до кухнята и включва голяма маса за 8 души и съответния брой столове. Кухнята и трапезарията са на по високониво спрямо хола. Непосредствено до трапезарията е монтирана камина.
Хол
Холът на всяка къща е обзаведен с мека мебел – два двойни дивана и фотйол. На разположение на гостите е голям плазмен телевизор, сателитна система, DVD плеър, радио. На нивото на хола е разположена камина.
Голяма двойна стая
Във всяка от къщите има по една голяма двойна стая с просторна тераса и прекрасен изглед към възрожденска копривщица и планината. На разположение на гостите са спалня, малък кът, плазмен телевизор, гардероб, просторна баня с вана и тоалетна.
Двойна стая с тераса
Двойните стаи са обзаведени с две единични легла или спалня. Във всяка къща има една с двойна стая с тераса. На разположение на гостите са спалня, малък кът, плазмен телевизор, гардероб, просторна баня с вана и тоалетна.
Двойна стая без тераса
Двойните стаи са обзаведени с две единични легла или спалня. Във всяка къща има една с двойна стая без тераса. На разположение на гостите са спалня, малък кът, плазмен телевизор, гардероб, просторна баня с душ кабина и тоалетна.

Комплекс Дюлгерите предлага на гостите си възможности за АТВ разходки и конна езда.

Актуални цени за Комплекс Дюлгерите

Коментари и оценка за
Комплекс Дюлгерите, Копривщица

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В КОПРИВЩИЦА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This