Цени от:
35 лв.

Изхранване:
ВВ

Комплекс Българка

Комплекс Българка на 12км. от Трявна

Комплекс Българка, Трявна е нов хотел от тип вилно селище, разположен в с. Радевци, само на 12км. от град Трявна. Разполага с открит басейн, сауна, ресторант и други удобства за почивка.

КОМПЛЕКС БЪЛГАРКА, Радевци, България
GPS координати:
42.7996 / 25.4994

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Комплекс Българка, Трявна

Джакузи
Открит басейн
парк
паркинг
Сауна

Комплекс Българка е ново, вилно селище за отдих и почивка, намиращо се в село Радевци, на 12км. от гр. Трявна, в центъра на природен парк Българка. Комплексът е изграден от две части разположени от двете страни на живописна балканска рекичка.

На разположение на гостите са: 1 ВИП къща, 1 апартамент, 2 фамилни студиа, 11 двойни стаи с допълнително легло, механа за 18 човека с напълно оборудвана кухня за ползване от гостите (срещу допълнително доплащане), ресторант, лятна градина, открит басейн и джакузи.

Стаите: ВИП къщата, апартамента, фамилното студио и шест от двойните стаи са оборудвани с климатици. Вилите са с парно отопление. Всяка от стаите разполага с баня и WC.

Възможност за излети до: в близост до комплeкса са разположени планински хижи, природния феномен Виканата скала и живописни местности.

Възможност за индивидуални екскурзии до: Трявна, Габрово, Велико Търново, с. Боженци, Етъра, Шипка, Соколовски и Дряновски манастир.

Актуални цени за Комплекс Българка

Коментари и оценка за
Комплекс Българка, Трявна

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ТРЯВНА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This