Клуб хотел Вароша - Благоевград снимка двойна стая
Клуб хотел Вароша - Благоевград снимка апартамент

Изхранване:
ВВ

Клуб хотел Вароша

Клуб хотел Вароша - Благоевград цени и оферти, снимки, карта хотели

Клуб хотел Вароша, Благоевград се намира на тихо и спокойно място в едноименния старинен квартал в центъра на Благоевград., идеален за почивка през уикенда или празничните дни.

КЛУБ ХОТЕЛ ВАРОША, улица „Бистрица“, Благоевград, България
GPS координати:
42.0219 / 23.1046

ВИЖ НА КАРТАТА

Клуб хотел Вароша е построен през 2004 г. и се намира на тихо и спокойно място в едноименния старинен квартал в центъра на Благоевград. Мястото е удобно за достъп и позволява на гостите на хотела да се насладят на запазената стара българска архитектура, като в същото време усетят комфорта на луксозна съвременна обстановка.

Клуб хотел Вароша предлага на своите гости възможността да прекарат семейните си празници, срещите с приятели или партньори в една незабравима атмосфера, където специалното отношение, професионалното обслужване, изключителната кухня и богатият избор на напитки от цял свят осигуряват на гостите един нов усет за естетика, уют и вкус.

Клуб хотел Вароша разполага с две двойни стаи, три луксозни двойни стаи, шест луксозни апартамента и един ВИП апартамент. Всички те носят имената на известни жени, свързани с историята и културата на България: Пагане, Рада, Божана, Дивна, Димана, Елица, Биляна, Севда, Неда, Калина, Нона и Косара.

Наред с неповторимата атмосфера и уютен отдих престоят във Вароша ви осигурява много други възможности за забавления и извън неговата територия. Като наши гости вие се ползвате от специални преференции при посещения в Аквапарк, СПА център Хармония и комплекс Ловен дом. Независимо дали предпочитате по-активен тип почивка или спокойното и релаксиращо усещане на СПА терапията тези места ще отговорят на вашите желания и ще ви заредят с много положителна енергия и добро настроение. Всичко това е направено с цел престоят ви там да бъде пълноценен.

Аквапарк – Аквапарк Благоевград е първият по рода си развлекателен плажен комплекс на територията на Югозападна България. Разположен е на площ от 10 000 кв.м с капацитет 1500 посетители дневно. Атракционът се намира в самото начало на парка, водещ към хълмистата местност Бачиново. Аквапаркът разполага с басейн с олимпийски размери, три детски водни съоръжения и три детски пързалки: Миниролба, Рейнбоу и Октопод. За любителите на екстремни усещания са на разположение 2 кули и три атракционни пързалки за възрастни – Камикадзе, Ролба и Тройна, изграден е и конусовиден басейн с изкуствени вълни. На територията на парка са разположени два бара, бюфет за бързо хранене, сладоледена къща, ресторант и магазин, които задоволяват и най-малките капризи на посетителите.

Актуални цени за Клуб хотел Вароша

Коментари и оценка за
Клуб хотел Вароша, Благоевград

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В БЛАГОЕВГРАД

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БЛАГОЕВГРАД

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This