Цени от:
20 лв.

Изхранване:
ОВ

Дом Карамихалеви

Дом Карамихалеви в Созопол на цени от 20 лв, снимки и карта, отзиви

Дом Карамихалеви предлага на избралите да почиват в Созопол, комфортни и уютни стаи за настаняване през летните месеци.

Дом Карамихалеви, улица „Одеса“, Созопол, България
GPS координати:
42.4164 / 27.6994

ВИЖ НА КАРТАТА

Дом Карамихалеви в Созопол

https://karamihalevi.weebly.com/

Дом Карамихалеви предлага на избралите да почиват в нашия красив град 7 уютни стаи, 2 студия и 2 апартамента, разположени в къща на 10 метра от плажа в новата част на града. На гостите се предоставя възможността да се любуват на приятната гледка към сините морски води от терасата на своята квартира, от маса от семейния ресторант на първия етаж, или от самия плаж, като само трябва да прекосят улицата.

На Ваше разположение са 6 прекрасни стаи за двама човека, оборудвани с всичко необходимо (климатик, телевизор с кабелна телевизия, хладилник, самостоятелен санитарен възел), за да направят престоя Ви по-приятен. Всяка стая има тераса като 2 от стаите имат изглед към морето.

За по-големи семейства предлагаме една стая за трима човека, оборудвана с посочените по горе екстри с две тераси без изглед към морето със спалня, единично легло и кът с разтегателен удобен диван.

На Ваше разположение са също така 2 студия и 2 апартамента с директен изглед към морето. Стаята е просторна за двама (с възможност за допълнително легло), снабдена с всички посочени по-горе екстри. В стаята е обособен кът за трапезария, като гостите разполагат с напълно оборудвана кухня.

Апартаментите се състоят от две големи стаи. В едната е разположена спалня и разтегателен диван, докато другата е обособена като хол и трапезария, с напълно оборудвана кухня, голяма маса, голям удобен разтегателен диван и плазмен телевизор. Всяка от стаите е оборудвана с климатик, а също така и горепосочените екстри.

Всички посочени стаи разполагат със собствен санитарен възел, тераси и необходима техника за да направят престоят ви по-приятен. За чистотата на стаите всеки ден се грижи камериерка. За ваше удобство са осигурени 5 парко места. В зависимост от дължината на Вашият престой правим отстъпки от цената за наетите стаи.

Актуални цени за Дом Карамихалеви

Коментари и оценка за
Дом Карамихалеви, Созопол

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОЗОПОЛ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This