Изхранване:
ВВ

Гранд Хотел Лондон

Гранд Хотел Лондон в сърцето на Варна

Гранд Хотел Лондон е разположен в центъра на Варна. Предлага петзвезден лукс, комфорт и удобство, отговарящи на капризите на всеки турист

Гранд хотел „Лондон“, улица „Мусала“, Варна, България
GPS координати:
43.203 / 27.9147

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Гранд Хотел Лондон, Варна

wi-fi интернет
бар
Джакузи
Сауна
сейф
СПА център
Фитнес

Гранд Хотел Лондон е разположен в сърцето на морската ни перла - Варна, предлагащ уют и гостоприемство на изключително високо ниво.

Ресторантът на хотела разполага с 36 места. Подходящ е за провеждане на делови вечери, мероприятия и коктейли. Предлага изискана кухня в съчетание с богата колекция от отбрани вина. Лоби барът и терасата на хотела са приятно място за среща с приятели и бизнес партньори. Прецизно подбрани коктейли, топли напитки, леки закуски и салати се предлагат на гостите на хотела 24 часа в денонощието.

Гранд хотел Лондон е уникално място за бизнес срещи, спорт или разтоварване е възстановителния център на хотела, който разполага с луксозен кът за отмора, джакузи, сауна, фитнес и масажи. Централното разположение и впечатляващата архитектура на хотела, съчетани с уникалния дизайн на интериорите и високото качество на предлаганите услуги, го превръщат в перфектното място както за бизнес така и за лятна почивка на море.

Хотелът предлага 24 луксозно обзаведени и индивидуално декорирани стаи, от които 8 са тип “Стандартна”, 4 тип “Де лукс”, 8 тип “Студио” и 4 тип “Малък апартамент”. Стаите разполагат с всички удобства за бизнес и почивка - климатик, телефон с директна връзка, безплатен интернет достъп, телевизор с кабелна телевизия, мини бар, персонален сейф.

Актуални цени за Гранд Хотел Лондон

Коментари и оценка за
Гранд Хотел Лондон, Варна

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВАРНА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This