Вила Булгара Еко, Шумен лятна градина
Вила Булгара Еко, Шумен снимка стая
Вила Булгара Еко, Шумен снимка външен басейн
Вила Булгара Еко, Шумен снимка ресторант

Изхранване:
ОВ

Вила Булгара Еко

Вила Булгара Еко - Шумен хотели с адреси и телефони за резервация

Недалеч от един от най-ярките символи на българската история и култура - Мадарският конник, в село Кюлевча, община Мадара, се намира Вила Булгара Еко.

Вила Булгара Еко, Мадара, България
GPS координати:
43.2535 / 27.1078

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Вила Булгара Еко, Шумен

wi-fi интернет
конферентна зала
Открит басейн
Парна баня
Сауна
СПА център

Недалеч от един от най-ярките символи на българската история и култура - Мадарският конник, в село Кюлевча, община Мадара, се намира Вила Булгара Еко. Прекрасната природна картина на местността, отличаваща се с пищна зеленина и впечатляващи скални масиви, са възможност за отдих и релакс, както и за реализиране на модерен еко туризъм. Местоположението е на около 63 км от морската столица Варна и на около 20 км от град Шумен.

Комплексът разполага с 14 стаи, обзаведени във винтидж стил. Елегантно поднесените интериорни решения създават усещане за домашен уют, романтика и хармония. Тематичните стаи са аранжирани с вкус като е обърнато специално внимание на качеството и детайлите.

На разположение на гостите са двойни стаи с отделни легла или тип спалня. Оборудването включва климатик, минибар, сателитна телевизия, безплатен безжичен интернет, санитарен възел. Предоставят се безплатна биокозметика, чехли и халати.

В ресторанта на Вила Булгара Еко се предлагат ястия от българската и международна кухня. Приготвянето им е съобразено с изискванията за балансирано хранене и с произведените сезонни еко продукти.
Вила Булгара Еко разполага с оборудвана коферентна зала за 50 души, намираща извън хотелската част. Подходяща е за организация на семинари, обучения, представяния, фирмено обучение. Предлагани услуги: безплатен безжичен интернет, копирни услуги, скенер, факс, мултимедиен проектор.
Вила Булгара Еко разполага с отопляем басейн, поддържащ постоянна температура и в по-хладните месеци. На разположение на гостите са шезлонги с шалтета и чадъри.
Спа центърът е оборудван със самостоятелна дамска и мъжка съблекалня, сауна, парна баня и стая за масажи. Предлагат се различни терапии: релаксиращи, подмладяващи, анти стрес и арома терапии.
За доброто настроение на гостите се организират развлекателни шоу програми, както и екскурзии за разглеждане на забележителностите на този край - Мадарският конник, Шуменската крепост, град Преслав и др.

Актуални цени за Вила Булгара Еко

Коментари и оценка за
Вила Булгара Еко, Шумен

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ШУМЕН

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ШУМЕН

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This