Апарт-хотел Маунтвю Лодж - Банско снимка апартамент
Апарт-хотел Маунтвю Лодж - Банско снимка стая
Апарт-хотел Маунтвю Лодж - Банско снимка апартамент

Цени от:
29 лв.

Изхранване:
ОВ

Апарт-хотел Маунтвю Лодж

Апарт-хотел Маунтвю Лодж - Банско цени и оферти, мнения, карта, снимки, адрес и телефон

Апарт-хотел Маунтвю Лодж, Банско е най-добрият и подходящ избор за Вашата почивка или бизнес-среща в ски курорта Банско.

Маунтвю Лодж Апартаменти, улица „Бъндерица“, Банско, България
GPS координати:
41.8381 / 23.4794

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Апарт-хотел Маунтвю Лодж, Банско

wi-fi интернет
Джакузи
паркинг
Парна баня
Сауна

Апарт-хотел Маунтвю Лодж, Банско е най-добрият и подходящ избор за Вашата почивка или бизнес-среща в гр. Банско. Хотелът е изграден в типично модернистичен алпийски стил, със скосени покриви и обшивка от дърво съчетана с камък, благодарение на което се получава един неповторим стил и обаяние, което пленява хората още от пръв поглед.

Апарт-хотел Маунтвю Лодж е построен в края на 2006г. и се намира само на 4 мин. с кола от лифтената станция на града. Маунтвю Лодж разполага с просторни и луксозни студия и апартаменти, издържани изцяло в изисканата и изчистена линия на испанското обзавеждане с подова настилка от естествено дърво, всеки с камина и оборудван кухненски бокс. Подходящ както за семейства и двойки, така и за самостоятелни клиенти и организирани групи, хотела поднася неизчерпаеми възможностти за добро прекарване и забавление на скиори, сноубордисти, туристи с развлекателна и опознавателна цел, млади хора дошли да посетят Jazz Fest, бизнесмени или хора на преклонна възраст търсещи тук чистия и свеж въздух на Пирин планина.

Студията са с площ 45 кв.м., състоящи се от стая, кухненски бокс, просторна баня с душ-кабина и сешоар, тераса, подходящи за 2-ма човека.
Едноспалните апартаменти са с площ между 60 и 70 кв.м., състоящи се от спалня, хол с трапезария и кухненски бокс, баня с душ-кабина и сешоар, тераса, подходящи са за настаняване до 4 човека . Хотелът разполага и с двуспални апартаменти всеки с площ около 100 кв.м., състоящи се от две спални помещения, хол с трапезария и кухненски бокс, голяма луксозна баня с душ-кабина и сешоар, тераса, подходящи са за настаняване до 6 човека.

Всеки апартамент има напълно обзаведен и функционален кухненски бокс с хладилник с камера, печка с абсорбатор, мивка, микровълнова, пералня, кафе-машина, кана за гореща вода, тостер, маса за хранене и всички останали прибори и пособия необходими за селфкетъринг туризъм /самоизхранване/. Изградените камини и бар-плотове във всички студиа и апартаменти ще допринесат за приказното усещане и удоволствие от снежната зима, а чашата червено вино ще ви унесе в спомени и мечти.

Във всяка стая на апартаментите има телевизор със сателитни програми, а в хола – 21`телевизор+DVD. В студиата и апартаментите на Маунтвю Лодж ще намерите CD/MP-уредба, хладилник, пожаро-известителна инсталация. За по-големият Ви комфорт и уют във всички апартаменти и студия има централно-парно отопление, големи гардероби и куфарници, а в някои от тях и килер.

Хотелът разполага с асансьор, алармена и видео-наблюдателна и охранителна системи в общите части и външното простарство около сградата. Максимално сме се погрижили за Вашето спокойствие и сигурност и затова вратите на студията и апартаментите се отключват с индивидуални и персонални ключ-карти, а информацията мигновенно достига и контролира от рецепцията, която се записва на сървър. На Ваше разположение в хотела има бебешки легла, детски столчета и други.

В Апарт-хотел Маунтвю Лодж се намира SPA-център оборудван с последно поколение уреди с електронно управление, парна баня, сауна, джакузи. На рецепцията на хотела може да намерите развлекателни игри, DVD.

Актуални цени за Апарт-хотел Маунтвю Лодж

Цени зима 2017 - 2018


Екстраси: 7=6, 11=9 и 14=11 за престой в нисък сезон 

Настаняване ОВ

01.12-27.012
01.01 - 15.04

28.12 - 03.01 

Студио 58 лв. 124 лв.
Едноспален апартамент 82 лв. 156 лв.
Двуспален апартамент 108 лв. 222 лв.

Цените са на база наем на помещение и включват: нощувка, курортна такса и застраховка, интернет достъп.

* Двупосочен трансфер до лифта на Банско - 4 лв.

Максимален капацитет:
- студио - 2+1 души
- едноспален апартамент - 2+2 души
- двуспален апартамент - 4+2 души

Коментари и оценка за
Апарт-хотел Маунтвю Лодж, Банско

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БАНСКО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This