Апартхотел Лъки Банско - Банско
Апартхотел Лъки Банско - Банско снимка стая
Апартхотел Лъки Банско - Банско снимка басейн
Апартхотел Лъки Банско - Банско снимка

Цени от:
70 лв.

Изхранване:
ВВ

Апарт-хотел Лъки Банско

Апарт-хотел Лъки Банско - цени, мнения и оферти за ски почивка

Апартхотел Лъки Банско предлага 5-звезден хотелски стандарт на обслужване, отговарящ най-добрите хотелски практики в България и в чужбина за истинска ски почивка.

Apart Hotel Lucky Bansko SPA & Relax, улица „Кир Благо Тодев“, Банско, България
GPS координати:
41.8427 / 23.4852

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Апарт-хотел Лъки Банско, Банско

wi-fi интернет
бар
детски кът
Джакузи
Закрит басейн
конферентна зала
Открит басейн
паркинг
Парна баня
Сауна
сейф
СПА център
турска баня
Фитнес

Апартхотел Лъки Банско предлага 5-звезден хотелски стандарт на обслужване, отговарящ най-добрите хотелски практики в България и в чужбина. Тук ще откриете изключително качествени услуги, професионализъм, внимание към детайла, елегантен интериор и домашен уют.

Екипът на Апартхотел Лъки Банско се грижи с удоволствие за спокойната почивка и възстановяване на гостите, за забавленията на децата, за успешния тийм билдинг, обучение или корпоративни срещи. Повече от успешни са двете ексклузивни програми на хотела – програмата за отслабване и релакс “ЛъкиФит” и Международния детски езиков лагер “ЛъкиКидс”.

Това е хотелът, който всяка година предлага нови продукти, интересува се от мнението на гостите си и реализира желанията и препоръките им.

Вниманието към клиента е ключът към успеха на хотела. Доказателство за това са ежегодните награди за „Най-добър хотел в Банско“и оценките на гостите в Trip Advisor.

Хотелът разполага с 67 студиа, 47 апартамента, президентски апартамент, ресторант с капацитет 130 места, предлагащ разнообразна и вкусна европейска кухня и секция с национални ястия, рум сервиз, конферентна зала (130 места), открит и закрит паркинг. През активния зимен сезон скиорите могат да ползват безплатния ски гардероб с подгреватели.

Не пропускайте удоволствието от коктейл, партия билярд или грижа за себе си в лоби бара на хотела, бар билярда, закрития басейн, SPA и фитнес центъра. В новооткрития Пура бар ще можете да се насладите на аромата на любимите си пури в спокойна и релаксираща среда.

На малките палавници горещо препоръчваме външната детска площадка с катерушки, люлки, пясъчник и пързалка, както и детския клуб със забавни игри. Осигуряваме детегледачки и аниматори през зимния сезон.

Безплатен интернет и две изцяло оборудвани компютърни зони поддържат жив контакта Ви с близки и приятели.

Амбициозен и атрактивен е проектът за следващата година хотелът да има развлекателен външен комплекс с басейн за големи и малки, с водни атракции за деца и елегантен италиански ресторант.

Апартхотел Лъки Банско е мястото, където наистина ще се разтоварите от работното ежедневие и стрес, ще се отпуснете и ще получите отношението и вниманието, които заслужавате.

Жилищата са просторни, богато обзаведени и комфортни. Оборудвани са с всичко необходимо за Вашата пълноценна почивка. Студиата и Апартаментите на Апартхотел Лъки Банско са обзаведени луксозно и стилно с удобни и практични мебели.
Дизайнът е дело на известни български архитекти.
Всички помещения разполагат с телевизор, телефон, безжичен Интернет, мини сейф и кухненски бокс.
Всички апартаменти имат отделна от спалнята всекидневна, в част от апартаментите тип Делукс и всички апартаменти Екзекютив имат балкон и камина.
В луксозните Студия могат да се настанят трима души, а в апартаментите Делукс и Екзекютив до четири души на основни и допълнителни легла. В двуспалните апартаменти могат да бъдат настанени до шест души.
При поискване хотела предоставя детски креватчета за деца до четири години.

Пирин планина е с подчертано алпийски характер. В курорта има изградени ски писти, които осигуряват отлични условия за професионален и любителски ски спорт. Мрежата от ски лифтове и влекове е изключително добра и е изградена с най-съвременни технологии. Пистите са обезопасени и отлично поддържани.
За забавление на гостите на хотела се предлагат ескурзии до туристически забележителности, дегустация на вина, планински туризъм, велосипеди под наем, организиране на лов и риболов, походи за опитни планинари, пикници за любители на природата, планинско ориентиране, стрелба с лък, срелба по панички, оф роуд, конна езда, пейнтбол, рафтинг, планинско колоездене, екскурзиии в Банско и околностите, латино танци, логики и игри за бързина и техника.
Апартхотелът разполага с луксозен СПА център, който обединява басейн с джакузи и система за хидромасаж, две сауни, парна баня, солариум, зона за козметика, масажи и фитнес център.

Детски кът с електронни и механични игри, стая за компютърни игри, детегледачка и аниматор.

Актуални цени за Апарт-хотел Лъки Банско

Цени  2019 год.

Настаняване ВВ  Платено
настаняване
на редовно легло
Безплатно
настаняване
на доп. легло
07.06 - 30.11 25.04 - 29.04
Студио лукс /2+1/ 2 1 140 лв. 144 лв
Апартамет лукс /2+1/ 2 1 164 лв. 166 лв.
Апартамент делукс /2+2/ 2 2 211 лв. 203 лв.
Апартамент екзекютив /2+2/ 2 2 277 лв. 256 лв.
Двуспален апартамент
лукс /4+1/
4 1 318 лв. 301 лв.

Цената е на помещение на ден и включва: нощувка и богата закуска, ползване СПА център от 8:00 до 20:00 ч. - вътрешни био басейни за деца и възрастни с температура на водата 33 градуса, солен басейн и солна стая, ледена стая, джакузи, сауни, парни баня с ледогенератор за шокова терапия, контрастни душове и фитнес център, безжичен интернет, мини -сейф, безплатно ползване на детски клуб от 8:00 до 20:00 часа, туристическа такса и застраховка.

 

Намаления и доплащане: 

  • Единично настаняване в студио лукс - 10% отстъпка;
  • За вечеря за възрастен - 30 лв.; за дете от 4 до 11.99 години - 17 лв.;
  • Дете до 16 г. или възрастен се настанява безплатно до минималния капацитет на помещение
  • за допълнително настанени над минимален капацитет - 60 лв. за възраатен; 30 лв. за дете от 3 до 11.9 години;
  • туристическа такса и застраховка - 1.60 лв. на ден;

Коментари и оценка за
Апарт-хотел Лъки Банско, Банско

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Людмила Стамболджиева

Страхотно обслужване, много вежлив и точен персонал. Отлична чистота и поддържане на стаите и спа центъра

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БАНСКО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This