Изхранване:
ВВ

Хотел Шоки

Хотел Шоки в Чепеларе

Хотел Шоки се намира на 5 минути от центъра на Чепеларе, в близост до боровата гора. Разполага със ски гардероб и предлага комфорт, удобство и уют за спокойна ваканция в Родопите.

хотел Шоки, Чепеларе, България
GPS координати:
41.726 / 24.6755

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Шоки, Чепеларе отваря врати през 2003 г. и оттогава е любимо и предпочитано място за почивка на много туристи от България и чужбина. Хотелът се намира на 5 мин. от центъра на града в непосредствена близост до гората.

Хотел Шоки, Чепеларе разполага с 9 двойни стаи с възможност за 2 допълнителни легла, едностаен апартамент и един двустаен апартамент.

Стаите са обзаведени с дървени мебели, които създават топлина и уют. Всички стаи са със собствен санитарен възел, 7 от баните са с вани. Стаите са оборудвани с телевизор с кабелна телевизия, а в апартамента има камина. Всички стаи са достатъчно големи и има възможност за допълнително легло.

Към хотела има ресторант с камина с 50 места, където гостите могат да се насладят на вкусната родопска кухня и по желание да послушат каба гайда и лятна градина с барбекю, където се върти родопско чеверме и се правят най-вкусните пилета на шиш.

За любителите на зимните спортове хотелът предлага ски гардероб и ски училище, както и транспорт до ски пистите.

Чепеларе е привлекателно място не само през зимата. Ако искате да избягате от напрежението на големия град, заповядайте в хотел Шоки през лятото. На своите гости хотелът предлага конна езда, колоездачни маршрути и туристически походи сред живописната природа на Родопите, екскурзии до Чудните мостове, Дяволското гърло, Ягодинска пещера, в близост до хотела има тенис корт.

Актуални цени за Хотел Шоки

Коментари и оценка за
Хотел Шоки, Чепеларе

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ЧЕПЕЛАРЕ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This