Изхранване:
ВВ

Хотел Феймъс Хаус

Famous House хотел в Пловдив

Феймъс Хаус е елегантен и стилен, бизнес хотел в Пловдив, разположен в сърцето на града в близост до всички развлекателни и бизнес мероприятия.

FAMOUS HOUSE, улица „Бетховен“, Пловдив, България
GPS координати:
42.1499 / 24.7441

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Феймъс Хаус, Пловдив

wi-fi интернет
бар
конферентна зала
паркинг
сейф

Хотел Феймъс Хаус Пловдив е един от най-новите бизнес-хотели в Пловдив. Разполага със стилна визия и модерен дизайн. Намира се в самия център на града, в непосредствена близост до бисера на града-“Старинен Пловдив”със своите музеи, Римският стадион и Амфитеатърът. В непосредствена близост до Международния пловдивски панаир и централната търговска улица.

Основният ресторант е с 60 места и предлага приятна и уютна обстановка, отлична българска и европейска кухня, приготвена от най-добрите майстори –кулинари на Пловдив и страната. Отбраните напитки ще задоволят и най-претенциозните ни гости. Ресторант”Famous House”е идеално място за Вашите тържества,банкети,коктейли,сватби и официални обяди и вечери. Лоби-бара на хотела работи денонощно и разполага с чудесна градина за летните месеци.

Хотелът разполага с 20 комфортно обзаведени стаи и 2 VIP апартамента, модерно оборудвани с централна климатична инсталация, LCD телевизор, директна телефонна връзка, собствен санитарен възел, сейф, мини-бар, електронен контрол на достъпа и интернет връзка.

На разположение на гостите на хотела е Конферентна зала с 50 места за провеждане на бизнес-семинари, конференции и презентации. Залата е напълно климатизирана и разполага с постоянна интернет връзка. Оборудвана е с мултимедия, екран и флипчарт. Осигуряваме и конгресна техника под наем за мащабни мероприятия. Възможни са организиране на кафе-паузи и работни коктейли в непосредствена близост до нея.

Актуални цени за Хотел Феймъс Хаус

Коментари и оценка за
Хотел Феймъс Хаус, Пловдив

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПЛОВДИВ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This