Изхранване:
ВВ

Хотел Момина Крепост

Хотел Момина Крепост до В. Търново

Момина Крепост е хотел-ресторант, разположен на 4км. от Велико Търново, в местност Ксилифор, на 3км. от Арбанаси. Разполага с ресторант, 3 конферентни зали и комфортно обзаведени стаи.

Хотел "Момина Крепост", Велико Търново, България
GPS координати:
43.083 / 25.6745

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Момина Крепост, Велико Търново

wi-fi интернет
бар
конферентна зала
паркинг

Хотел Момина Крепост се намира на около 4 км от Велико Търново в местността Ксилифор, крайградската туристическа зона. Само на 3 км е Архитектурно-историческият резерват с. Арбанаси с типичните възрожденски къщи, църкви и манастири. Местоположението на хотела, климатът в района, прекрасната природа, тишината и спокойствието са чудесни условия за отдих и релаксация. Особено подходящ е за организиране на краткотраен отдих, а поради близостта му до Велико Търново и Арбанаси - за интересни екскурзионни програми.

Хотелската част разполага със 156 места. Ресторантът предлага уютна обстановка за 150 души с богато меню от европейската и българската национална кухня. За семинари, конференции, обучения са предвидени 3 конферентни зали с 15, 30 и 100 места. В непосредствена близост е разположена лятна тераса над малко езеро.

Стаите в хотела са с 2 или 3 легла, 4 апартамента, всички със собствен санитарен възел и централно отопление.

На гостите се предлагат възможности за преминаване по 16 разнообразни маркирани туристически еко пътеки, трасирани маршрути по планинско колоездене, карти за спортно ориентиране. Любителите на катеренето могат да направят своя избор между оборудваните скални маршрути в околностите на Велико Търново.

Допълнително се предлагат: курсове за обучение по алпинизъм, спортно катерене, спортно ориентиране, воден слалом, планинско колоездене, ски туризъм.

Актуални цени за Хотел Момина Крепост

Коментари и оценка за
Хотел Момина Крепост, Велико Търново

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВЕЛИКО ТЪРНОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This