Изхранване:
ВВ

Хотел Камилите

Хотел Камилите в Хисаря

Хотел Камилите е семеен хотел, разполагащ се близо до южната порта на крепостна стена Камилите и само на 500м. от градския минерален плаж. Работи целогодишно.

Хотел "Камилите", Хисаря, България
GPS координати:
42.4984 / 24.7099

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Камилите, Хисаря е разположен в близост до южната порта на крепостната стена Камилите и на 500 м. от градския минерален плаж. Намиращият се до хотела градски парк предоставя възможности за разходка и релакс.

Хотел Камилите отваря врати през август 2012 г. и работи целогодишно. Модерен и луксозен, стилен и изискан, за да може да отговори на високите Ви изисквания за неповторима спа почивка.

Хотелът е с 30 легла капацитет. Разполага с 10 двойни стаи със спални и единични легла и 2 обширни апартамента, централна климатична система, лед ТВ с цифрова телевизия, хладилник.

На разположение на гостите на хотела е кафе-ресторант със 70 места на закрито и предстоящо откриване на лятна градина към него. Отличната кухня и обслужване, модерната обстановка са само част от нещата, заради които ще искате да ни посетите отново и отново. За удобство на гостите хотелът предоставя безплатни паркоместа.

Актуални цени за Хотел Камилите

Коментари и оценка за
Хотел Камилите, Хисаря

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ХИСАРЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This