Изхранване:
ВВ

Хотел Елена

Хотел Елена в центъра на В. Търново

Елена е хотел в центъра на Велико Търново, предлагащ забележителен дизайн, уют, качествено обслужване и разполага с ресторант, пицария и кафе-сладкарница.

Хотел "Елена", Елена, Велико Търново, България
GPS координати:
42.9298 / 25.8789

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Елена се намира в центъра на град Велико Търново. Хотел Елена впечатлява със забележителен дизайн, комфорт и обслужване, както и със своите уникални кафе-сладкарница, ресторант и пицария. Близостта му до центъра на града го прави предпочитано място както за бизнес, така и за развлечение. Хотел Елена - Велико Търново осигурява удобен транспорт за своите гости.

Хотел Елена, Велико Търново разполага с най-луксозната кафе-сладкарница в града, в която можете да намерите бутикови сладкарски изделия и различни солени изкушения, задоволяващи всеки вкус.

На разположение на гостите са 4 луксозни двойни стаи и 4 луксозни спални, всички с дизайнерско обзавеждане, кабелна телевизия, телефон, сешоар, душ/WC.

За доброто настроение на гостите хотелът разполага с пицария и уютен ресторант.

Актуални цени за Хотел Елена

Коментари и оценка за
Хотел Елена, Велико Търново

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Жана Тонева

За пореден и със сигурност не за последен път посещаваме хотел Елена във Велико Търново. Изключително добро обслужване на високо професионално ниво! В цената на стаята е включена закуска, която е разнообразна и повече от изобилна! Адмирации за собствениците и персонала! Най-висока оценка! Сърдечно благодарим!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВЕЛИКО ТЪРНОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This