Свети Иван Банско - Хотели от БГ Хотели
Свети Иван Банско - Почивка от БГ Хотели
Свети Иван Банско - Ранни записвания на планина от БГ Хотели
Свети Иван Банско - Почивка на планина от БГ Хотели
Свети Иван Банско - Почивка на планина от BG Hoteli

Изхранване:
ОВ

Апарт хотел Свети Иван Ски и СПА

Апартхотел Св. Иван Ски и СПА

Апарткомплекс Св. Иван Ски и СПА в Пирин планина в Банско с изгодни студия и апартаменти за почивка.

Hoteli Bansko St Ivan Ski and Spa Resort, Bansko, Bulgaria
GPS координати:
41.8237 / 23.4908

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Апарт хотел Свети Иван Ски и СПА, Банско

wi-fi интернет
бар
Закрит басейн
паркинг
СПА център

Комплекс Свети Иван Ски и Спа, Банско е разположен в подножието на Пирин планина в южната част на курорта Банско, източно от ски пистите. Високото и терасирано разположение на комплекса предлага изключителни гледки към града и трите планини Рила, Пирин и Родопи.

Състои се от 8 блока с апартаменти и Апарт хотел. Всички жилища имат излаз към просторни тераси.

Описание на помещенията: 

  • Дуплекс - Първо ниво - Едно общо помещение за всекидневна и кухненски бокс; санитарен възел; балкон с маса и столове; антре с вита стълба. Второ ниво: две спални; санитарен възел. Възможност за настаняване в апартамента на четерима души легла тип „Спалня“  и двама на допълнително/двоен разтегателен диван. Апартаментите разполагат с кабелна телевизия, конвектор, оборудван кухненски бокс с керамични нагревателни плочи, аспиратор, пералня, хладилник и основни приборни пособия. Срещу допълнително заплащане могат да бъдат ползвани: Високоскоростен интернет. Големина на апартамента 112 кв.м.
  • Делукс двуспален апартамент - Едно общо помещение за всекидневна и кухненски бокс, и две отделни помещения за спалня с възможност за настаняване на четирима души на редовни легла и още двама на допълнително /двоен разтегателен диван/ във всекидневната. Апартаментите разполагат с кабелна телевизия, конвектор, оборудван кухненски бокс с керамични нагревателни плочи, аспиратор, пералня, хладилник и основни приборни пособия. На разположение на гостите е просторен балкон с маса и столове. Срещу допълнително заплащане могат да бъдат ползвани: Високоскоростен интернет. Големина на апартамента 84 кв.м.
  • Двуспален апартамент - Едно общо помещение за всекидневна и кухненски бокс, и две спални с възможност за настаняване на четирима души на легла тип „Спалня“ и още двама на допълнително /двоен разтегателен диван/ във всекидневната. Апартаментите разполагат с кабелна телевизия, конвектор, оборудван кухненски бокс с керамични нагревателни плочи, аспиратор, пералня, хладилник и основни приборни пособия. На разположение на гостите е просторен балкон с маса и столове. Срещу допълнително заплащане могат да бъдат ползвани: Високоскоростен интернет. Големина на апартамента между 65-70 кв.м.
  • Едноспален апартамент с балкон - Едно общо помещение за всекидневна и кухненски бокс, и една спалня с възможност за настаняване на двама души на редовни легла и още двама на допълнително /двоен разтегателен диван/ във всекидневната. Апартаментите разполагат с кабелна телевизия, конвектор, оборудван кухненски бокс с керамични нагревателни плочи, аспиратор, пералня, хладилник и основни приборни пособия. На разположение на гостите е просторен балкон с маса и столове. Срещу допълнително заплащане могат да бъдат ползвани: Високоскоростен интернет. Големина на апартамента между 55-60 кв.м.
  • Едноспален апартамент - Едно общо помещение за всекидневна и кухненски бокс, и една спалня с възможност за настаняване на двама души на легло тип „Спалня“ и още двама на допълнително/двоен разтегателен диван/във всекидневната. Апартаментите разполагат с кабелна телевизия, конвектор, оборудван кухненски бокс с керамични нагревателни плочи, аспиратор, пералня, хладилник и основни приборни пособия. Срещу допълнително заплащане могат да бъдат ползвани: Високоскоростен интернет. Големина на апартамента 50 кв.м.
  • Студио - Едно общо помещение за спалня с кухненски бокс и кът за сядане с възможност за настаняване на двама души легло тип „Спалня“ и един на допълнително /разтегателен диван /във всекидневната. Апартаментите разполагат с кабелна телевизия, конвектор, оборудван кухненски бокс с керамични нагревателни плочи, аспиратор, пералня, хладилник и основни приборни пособия. На разположение на гостите е просторен балкон с маса и столове. Срещу допълнително заплащане могат да бъдат ползвани: Високоскоростен интернет. Големина на апартамента 42 кв.м.

На територията на комплекса ще има изградени обслужващ ценър, магазини, открит и закрит плувен басейн, спа център и заведения за хранене и развлечение. Автомобилната алея осигурява достъп до хотелската част, както и до гаража и открития паркинг. Пет етажните сгради оформят вътрешни рекреативни зони с богато озеленяване, където ще има открит плувен басейн и ресторант - предстоящо откриване. Проектът е разработен на 5 основни нива. Застрояването следва релефа на терена. Архитектурата заимства от богатите местни традиции като използва за база материали и детайли типични за района- комбинация от каменна зидария, дървени обшивки, дървени балкони и детайли по покривите.

Ресторант "Elements" - Насладете се на спокойна атмосфера в ресторанта на апартамент комплекс Свети Иван Ски и Спа. Гостите могат да избират измежду вкусовете на българската и европейската кухня.

Актуални цени за Апарт хотел Свети Иван Ски и СПА

Коментари и оценка за
Апарт хотел Свети Иван Ски и СПА, Банско

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БАНСКО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This