Баварска къща
Баварска къща
Баварска къща
Баварска къща
Баварска къща

Цени от:
30 лв.

Изхранване:
ВВ

Баварска къща

Баварска къща, Говедарци - НАЙ - НИСКИ ЦЕНИ за почивка, отзиви

Bavaria House се намира в Говедарци и разполага с градина, барбекю и тераса. Има обща кухня, помещение за съхранение на багаж и безплатен WiFi навсякъде.

Баварска къща, улица „Искър“, Говедарци, България
GPS координати:
42.2657 / 23.4824

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Баварска къща, Говедaрци

wi-fi интернет
детски кът
Джакузи
паркинг
Сауна

Баварска къща, Говедарци разполага с леглова база от 22 места.

Баварската къща е новопостроена къща за гости в баварски стил, откъдето е и името ѝ. Намира се в най-голямото село в община Самоков – Говедарци, само на 70 км от София.

Баварската къща разполага с: Три апартамента с кухненски части – Баварски, Панорама и Мезонет; Четири двойни стаи – с тераса или с градина; Фоайе с камина; Механа и външно барбекю с пещ; Сауна; Джакузи; Градина; Детска площадка; Паркинг; Централно отопление; Wi-Fi; Транспорт за трансфери и пътувания.

Стаите са удобни и слънчеви, мебелите и аксесоарите създават комфорт за гостите. Отоплението е централно за цялата къща. Максималният брой гости е 22.

Баварската къща е перфектното място за вашето семейно тържество, рожден ден, годеж или сватба в тесен кръг. Търсите спокойствието и уюта? Търсите по-различното изживяване? Баварската къща е вашето място.

Селото е разположено в котловина с надморска височина 1250 м, заобиколена от удивителни рилски върхове. Най-примамлив е връх Мальовица – 2729 м. В тази част на Рила има двадесет и пет високопланински езера, някои от които богати на местна пъстърва. Няколко хижи и още върхове достъпни за пешеходен и авто-туризъм.

Котловинният характер на релефа предполага чудесен климат. Ниските зимни температури са по-скоро радост за сетивата с обилното зимно слънце. Мъглите тук са непознато природно явление. Лятото е забележително прохладно, както с вековните си гори, така и с многобройните си водни потоци. Река Искър освежава котловината и носи естетическа наслада с многобройните меки поляни по крайбрежието.

Баварската къща ще ви осигури и транспорт за трансфери и пътувания в околността.

Едно място, което обикваш за цял живот и посещаваш отново и отново през всичките сезони на годината.

Актуални цени за Баварска къща

Booking.com
Booking.com

Оценка и ревюта за Баварка къща в ГоведарциBooking.com

Коментари и оценка за
Баварска къща, Говедaрци

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ГОВЕДAРЦИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This