хотел Язовир Кърджали - Кърджали снимка на хотела
хотел Язовир Кърджали - Кърджали снимка на стая
хотел Язовир Кърджали - Кърджали снимка на апартамент
хотел Язовир Кърджали - Кърджали снимка на апартамент

Изхранване:
ОВ

хотел Язовир Кърджали

Хотел Язовир Кърджали, Кърджали, България
GPS координати:
41.6421 / 25.3252

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА хотел Язовир Кърджали, Кърджали

Джакузи
Открит басейн
Парна баня
Сауна

Хотел Язовир Кърджали се намира на брега на язовир Кърджали, на 18 км от Перперикон, на 28 км от Татул и на 4,5 км от гр.Кърджали.

Разположението на хотел Язовир Кърджали предполага използването му както за семеен, така и за бизнес туризъм. Освен зона за релакс и отдих, хотел Язовир Кърджали е подходящо място за провеждане на Вашия тим – билдинг. Близостта до язовира спомага за организирането на различен тип атрактивни забавления – разходка с лодки, използване на кану каяк, спортен риболов и други.

Всяка стая е оборудвана с плазмен телевизор, безжичен интернет, джакузи, климатик камина, тераса с великолепен панорамен изглед към язовир Кърджали. Стаите разполагат също с удобни разтегателни дивани – тип спалня. Апартаментите са с големина 70 кв.м до 85 кв. метра. Разполагаме и с апартаменти, оборудвани със собствена сауна. Апартаментите са с изключително луксозно и бутиково обзавеждане. За комфорта на нашите посетители апартаментите имат вградени кухни с пълно кухненско оборудване – фурна с керамични котлони, съдомиялна, пералня и хладилник. Апартаментите разполагат с по два плазмени телевизора, климатик, камина, джакузи и огромни тераси с панорамен изглед към язовир Кърджали. Всеки апартамент разполага и с комфортен разтегателен диван тип – спалня.
Целият комплекс се отоплява с локално парно, разполага с голям охраняем паркинг и 5 покрити гаража.

Комплексът се състои от SPA център: парна баня, сауна, 12 местно джакузи, два външни басейна, единият от които детски. По-големият басейн е оборудван с 2 джакузи отделения, както и джетове. Дълъг е 16 метра. Над SPA центъра е разположен двуетажен ресторант, който гледа изцяло към язовир Кърджали. За комфорта и удобството на нашите клиенти имаме самостоятелни гаражи с топла връзка към стаите.

Актуални цени за хотел Язовир Кърджали

Коментари и оценка за
хотел Язовир Кърджали, Кърджали

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В КЪРДЖАЛИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This