Изхранване:
ВВ

Хотел Чепеларе

Хотел Чепеларе в Чепеларе

Хотел Чепеларе се намира в сърцето на едноименното градче, разположен в живописната част на Родопите с уникално чист въздух.

Хотел Чепеларе, Чепеларе, България
GPS координати:
41.7248 / 24.6856

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Чепеларе, Чепеларе

wi-fi интернет
бар
конферентна зала
паркинг

Хотел Чепеларе се намира в центъра на град Чепеларе, на 210 км. от София на 60 км. от Пловдив и на 10 км. от известния зимен курорт Пампорово. Хотелът е на Ваше разположение целогодишно! Хотел Чепеларе е в най-живописната част на Родопите където природата е очарователна, хората особено гостоприемни, а въздухът е кристално чист. Перфектните условия на хотела са само част от причините които ще Ви накарат да го изберете за Вашата ваканция, уикенд с приятели или работни мероприятия.

Хотелът разполага с 45 двойни стаи, 7 единични, 7 студиа и 2 големи апартамента. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, хладилник, кабелна телевизия, интернет, рум-сервиз и е с възможност за поставяне на допълнително легло.

За комфорта на гостите са на разположение: ресторант със 120 места с традиционна родопска кухня, лоби-бар с 60 места и богат избор на напитки, дискотека със 100 места, конферентна зала - 60 места. Това прави хотелът предпочитано място за почивка не само през зимните месеци, но и през слънчевите летни дни.

Актуални цени за Хотел Чепеларе

Коментари и оценка за
Хотел Чепеларе, Чепеларе

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ЧЕПЕЛАРЕ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This