Цени от:
30 лв.

Изхранване:
ВВ

Хотел Хилез

Хотел Хилез в Трявна

Хотел Хилез е в центъра на Трявна и предлага комфортно обзаведени стаи, лоби бар, механа, конферентна зала.

ХОТЕЛ ХИЛЕЗ, Трявна, България
GPS координати:
42.8716 / 25.4964

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Хилез, Трявна

wi-fi интернет
бар
конферентна зала
паркинг
сейф

Хотел Хилез, Трявна е разположен в централната част на града. Трявна представлява малък планински град с богато културно-историческо наследство, разположен в Централна България, в близост до градовете Габрово, Дряново и Велико Търново.

Хотелът предлага настаняване в 15 двойни стаи и 9 спални, 6 от които са с допълнително легло. Стаите са обзаведени според последните изисквания на съвременния дизайн - самостоятелен санитарен възел, сателитна телевизия, интернет, телефон, климатик и парно отопление.

От хотел Хилез Ви предлагаме, за да бъде престоя на гостите максимално улеснен и приятен, на тяхно разположение е лоби бар с 40 места. Предлага богат избор на напитки и коктейли.

Механата в хотел Хилез е с 80 места и предлага традиционна българска кухня. Рецепцията на хотела разполага със сейф за съхраняване на ценности.

Хотелът разполага с конферентна зала с 50 места, оборудвана с екран, флипчарт и мултимедия. Гостите могат да ползват безжичен интернет в целия хотел.

Хотел Хилез разполага със собствен транспорт и организира посещения до Етнографски музей Етъра, архитектурно-историчиски резерват Боженци, Соколски манастир, Дряновски манастир и пещерата Бачо Киро и много други забележителности.

Актуални цени за Хотел Хилез

Коментари и оценка за
Хотел Хилез, Трявна

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ТРЯВНА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This