Хотел Сима - Беклемето снимка двойна стая
Хотел Сима - Беклемето снимка външен басейн

Изхранване:
ВВ

Хотел Сима

Хотел Сима - Беклемето в Троянски балкан цени и оферти, промоции

Хотел Сима, Беклемето се намира в туристическата местност Беклемето и предлага спокойна почивка в планината на достъпни цени.

ХОТЕЛ СИМА, България
GPS координати:
42.7912 / 24.6262

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Сима, Беклемето се намира в туристическата местност Беклемето, на 20 км южно от Троян, по пътя към Троянския проход, който свързва северна и южна България. Отстои на 175 км от София и на 100 км от Пловдив. Местността Беклемето е част от Национален парк Централен Балкан, който пази очарованието на дивата природа и е пълен с възможности за активни развлечения и пълноценен отдих.

Хотел Сима предлага на своите гости: ресторант с 80 места с панорамна градина, заседателна зала с 12 места, сауна, паркинг, интернет. През зимния сезон може да се възползвате от 2 алпийски писти с влекове (1,2 км) и детска писта с влек, писта за ски-бягане, ски гардероби, училище с квалифицирани учители. В близост до хотела се намира конна база, а на 100 м може да разгледате останки от най-запазената римска каменна настилка, част от военния римски път Виа Траяна. През летния сезон хотелът е удобен за провеждането на семинари, фирмени обучения, тийм-билдинг и специални събития.

Хотелът е изходна точка за много туристически маршрути - хижа Дерменка, хижа Добрила, резерват Стенето, резерват Козя стена. Идеалното му разположение дава възможност за лесното придвижване до гр. Троян, Троянски манастир, курортите с минерални извори Чифлик и Шипково (25 км.), национален парк Централен Балкан.

Хотелът е напълно обновен, има 2 хотелски етажа и предлага на своите гости 9 двойни стаи, 3 мезонета и 3 апартамента. Двойните стаи са с по 2 легла и със спални, мезонетите и апартаментите са с камини, всички са оборудвани с телевизор, телефон, безжичен интернет, бани с душ-кабина и имат тераси с красив панорамен изглед.

Актуални цени за Хотел Сима

Коментари и оценка за
Хотел Сима, Беклемето

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В БЕКЛЕМЕТО

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БЕКЛЕМЕТО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This