Хотел Сенатор, Цигов Чарк снимка на хотел
Хотел Сенатор, Цигов Чарк снимка лятна градина
Хотел Сенатор, Цигов Чарк снимка вили
Хотел Сенатор, Цигов Чарк снимка външен басейн
Хотел Сенатор, Цигов Чарк снимка стая

Изхранване:
ВВ

Хотел Сенатор

Хотел Сенатор - Цигов Чарк хотели с телефони и адреси, мнения

Хотел Сенатор (бивши вили Сезони) се намира само на няколкостотин метра от централната част на местността Цигов Чарк. Хотелът предлага една истинска почивка на планина в Цигов Чарк

Хотел "Сенатор", Цигов чарк, България
GPS координати:
41.9428 / 24.1471

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Сенатор (бивши вили Сезони) се намира само на няколко стотин метра от централната част на местността Цигов Чарк.

Хотелският комплекс разполага с общо 59 места и се състои от шест модерни вили с капацитет 8, 8, 9, 10, 12 и 12 легла. Във всяка вила се предлага възможността за отдаване под наем на цялата вила или отделни стаи, които са с по едно, две или три легла.
В непосредствена близост до вилите е разположена допълнителна постройка, която е в селско-битов стил и разполага с барбекю на дърва и въглища, маса за хранене, умивалник и телевизор

Всяка отделна вила разполага с кухненско помещение на първия етаж. Във всяка кухня има голям хладилник с камера, готварска печка с четири котлона и фурна, абсорбер и умивалник с течащи студена и гореща вода. Кухните са също така оборудвани с прибори - чаши, чинии, вилици, лъжици, ножове и всички необходими пособия.
Малка масичка и два стола допълват целият интериор на кухнеската част. Встрани от това помещение се намира баня, оборудвана с допълнителен умивалник, душ и санитарен възел.
Другата част на първия етаж е обособена като траперзария с голяма маса и ъглов диван за около 8 човека, а също и телевизор с кабелна телевизия.В тази част е и камината, която служи за отопление на вилата през зимните месеци.
На втория етаж са разположени спалните помещения. Всяка спалня разполага с едно, две или три легла, на които могат да спят между един и четири човека, в зависимост от избора на вила или стая.Спалните са оборудвани с телевизори с кабелна телевизия, тераси с прекрасна гледка към язовир Батак и към отсрещните хълмове, гардероб и малки нощни шкафчета. През зимата отоплението е осигурено от камината, разположена на първия етаж.
Между двете спални е разположена втора баня със санитарен възел, умивалник и душ. Две от вилите разполагат и със стаи на третия етаж, които са със самостоятелни бани и климатични инсталации.
Вила 1:
Общият капацитет за настаняване на вилата е 10 човека. На първият етаж са разположени трапезария с TV, оборудван кухненски бокс с хладилник, печка и всички прибори и спалня за двама души със санитарен възел.
На вторият етаж има 2 стаи с по 2 спални и общ санитарен възел.
Вила 2:
Общият капацитет на вилата е 12 човека. На първият етаж са разположени трапезария с TV, оборудван кухненски бокс с хладилник, печка и всички прибори и спалня за двама души със санитарен възел.
На вторият етаж има 2 стаи, всяка със спалня и единично легло с общ санитарен възел. На третият мансарден етаж има 2 стаи със спалня със собствен санитарен възел.
Вила 3:
Общият капацитет на вилата е 8 човека. На първият етаж са разположени трапезария с TV, оборудван кухненски бокс с хладилник, печка и всички прибори и спалня за 2ма човека със санитарен възел.
На вторият етаж има 2 стаи, всяка със спалня и единично легло и общ санитарен възел.
Вила 4:
Общият капацитет на вилата е 12 човека. На първият етаж са разположени трапезария с TV, оборудван кухненски бокс с хладилник, печка и всички необходими прибори.
На вторият етаж има 2 стаи, всяка със спалня и единично легло. На третият мансарден етаж има 1 стая със спалня и 1 апартамент с 2 мансардни помещения за 4+2 човека. Всички стаи са с самостоятелни санитарни възли.
Вила 5:
Максималният капацитет на вилата е 9 човека. На първият етаж са разположени трапезария с TV, оборудван кухненски бокс с хладилник, печка и всички прибори и спалня за 2ма човека със санитарен възел.
На вторият етаж има 2 стаи – едната със спалня и единично легло, а другата със спалня и 2 единични легла с общ санитарен възел. Всички стаи във вилата притежават ТV с кабелна.
Вила 6:
На първият етаж са разположени трапезария с TV, оборудван кухненски бокс с хладилник, печка и всички необходими прибори. На вторият етаж има две стаи, всяка, от които със спалня. На третият етаж има 2 стаи - едната със спалня, а другата с 2 единични легла. Всички стаи във вилата притежават собствен санитарен възел и TV.

Актуални цени за Хотел Сенатор

Коментари и оценка за
Хотел Сенатор, Цигов Чарк

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ЦИГОВ ЧАРК

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This